Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











F-Zero GX

GameCube
F-Zero GX
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Amusement Vision
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Mathis

Inskickad av Mathis den 13/01 -07 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
F-zero gx är helt enkelt ett racingspel som går ut på att vinna lopp med valfri svävare (förutom på "story mode").

Men man kan också bygga en egen svävare av en massa delar man kan köpa på f-zero shoppen och det är faktiskt rätt kul.

Sen kan man också tävla i grnd-prix som är en slags turnering, och i varje lopp så tävlar det 30 st förare inklusive dig.

Sen finns det också story mode som jag nämnde i början någonstans (här kör man endast med Captain Falcon som är huvud personen) och där skall man t.ex rädda en viss Jody Summer från att dö en mindre plågsam och mer explosiv död.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt roligt eftersom det går fort så in i hastighets mätaren.
Jag tror det går upp i runt 2500 km/h och det är riktigt snabbt kan man säga.Sen är det bra att man kan vara så många olika förare (man måste ju köpa dem med man kan ju) så att det blir roligare. Alltså tycker jag att det är väldigt roligt!

Betyg till spelet
Grafiken ät riktigt bra i dethät spelet faktiskt eftersom det är så spaceat. Garfiken är helt enkelt grym och banorna är såååå snyggt gjorda.
T.ex när man åker i långa tunnlar så har "dom" fixat så att det ser riktigt bra ut så det jag tror inte det finns något att klaga på när det gäller grafiken. Så den ger jag en 10:a!

Spelkänslan tycker jag också ligger på topp för att när man t.ex åker i de glansiga jätte-tunnlarna så känns det nästan som att man kör själv, och man blir också alltid lika förbannad när man förlorar! xD
Så den ger jag en 10:a den också!

Ljudet ligger också på topp i dethär spelet enligt mig!
Ta t.ex när man "boostar" (när man använder supergasen) så låter det verkligen som att det är på riktigt! Och när man krockar och sådant låter det också riktigt bra! Den enda saken som är lite konstig är nar man använder tacklingen för då låter det som att man sjuter med ett lasergevär. Så den ger jag en 9:a!

Hållbarheten är däremot lite sämre men i och med att det nästan inte går att klara hela spelet eftersom att det finns så mycket att vinna och sådant så tycker jag ändå att den är värd en 8:a!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10