Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











F-Zero GX

GameCube
F-Zero GX
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Amusement Vision
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/09 -06 15:39

Handling / story / vad man gör i spelet
F-Zero är världens snabbaste racingsport, i framtiden. Allt utspelar sig på 2500-talet någonstans. Det är 30 förare som kämpar om prispengarna, som man får om man vinner ett Grand Prix. Det är många som har dött av den snabba 2000 km/h farten. Man kan antingen köra Grand Prix race, eller köra Story. I Storyn så är Captain Falcon din huvudkaraktär. En känd prisjägare, som vann det förra Grand Prix. Din största rival är Black Shadow. Det finns 9 kapitel att köra, med fina och fräscha filmer i varje. När du har vunnit och klarat ett kapitel, belönas du med tickets. Med tickets kan du köpa delar, till att bygga egna svävare, låsa upp förare till Grand Prix, eller köpa nya kapitel. Det är ett mycket snabbt och roligt spel!

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet: Grafiken är mästerlig och ser sjukt bra ut. Musiken är några slags techno-låter som känns som framtids låtar. Spelkänslan är fantastisk. Det känns som om man själv kör svävaren. Och hållbarheten. Det håller väldigt länge för den som vill försöka klara alla de sjuka, och häftiga banorna, eller klara hela Storyn. Det är ett av de bästa racingspelen som jag har kört i hela mitt liv!

Betyg till spelet
Grafik: 10
Ljud: 9
Spelkänsla:9
Hållbarhet: 10
Tips! Du som har tänkt på att köpa det här spelet, du har tänkt alldeles rätt. Det är det snabbaste spelet någonsin och jag tycker att Nintendo är värd 2 tummar upp! Om du vill veta mer och kanske har problem, så kan du försöka kontakta, så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9