Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDonkey Konga

GameCube
Donkey Konga
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  15 oktober 2004
 • Utvecklare
  Namco
 • Antal ägare
  66
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.2

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 27/03 -06 19:30

Handling / story / vad man gör i spelet
En gång testade jag spelet Donkey Konga, och nu ska jag recensera det:

Donkey Konga är ett annorlunda spel, nästan lika annorlunda som Eye Toy till Playstation 2. Det är en slags trummsimulator och när du köper det följer det med ett par bongotrummor av plast. När du startar en låt, kommer det komma fram en linje. På den kommer det märken som markerar när du ska slå eller klappa. Ungefär som i Singstar, fast med bongotrummor istället för mikrofon. Det finns flera olika lägen; bl.a. multiplayer, singleplayer m.fl. Sen finns det också flera olika svårighetsgraden, men för mig räcker det med den andra svårighetsgraden då spelet är rätt svårt. Jag tycker att Nintendo borde lägga till fler multiplayerfunktioner och minispel, men det kommer kanske i 2:an.

Vad jag tycker om spelet
När du köper Donkey Konga medföljer ett par bongotrummor, och då förstår du säkert vad spelet handlar om. Man kunde ju ha hoppats på bra låtar, bra spelsystem och snygg grafik, men det här spelet bjuder inte särskilt mycket på nåt av dom. Det enda Donkey Konga har som plus, är att det är underhållande.
Låtarna är bara dåliga polyfona covers av trista låtar och spelsystemet kunde ha förbättrats rejält. Även om det är bra att man även måste klappa förutom att bara slå på trumman, tycker jag att de borde lagt dit fler olika sätt att trumma. Dessutom kunde grafiken förbättrats lite grann. Spelsystemet kunde de också gjort lite mer avancerat, såsom att trumman reagerar på hur hårt man slår o.s.v.

Betyg till spelet
Grafik:

Hyfsad.....En 7:a.

Spelkänsla:

Rätt bra, det är kul att spela. En 8:a.

Ljud:

Dåliga covers i polyfona versioner....usch! En 5:a.

Hållbarhet:

Enformigt, men ändå kul så jag ger hållbarheten en 6:a.

Plus: Underhållande
Minus: Dålig musik, dåligt innehåll.

Totalt: Mittemellan 6 och 7.

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8