Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBeyblade VForce: Super Tournament Battle

GameCube
Beyblade VForce: Super Tournament Battle
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  28 november 2003
 • Utvecklare
  Takara
 • Antal ägare
  53
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 6.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/06 -07 11:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet är man en kille/tjej som man får döpa själv i början. Man kan döpa dom till allt så länge det är bokstäver från A till Z. När man har gjort det ska man gå till turnamentet eller träning beroende på vad man vill.

I turnamentet är det dags att vinna, det är ändast där man kan gå upp i level. När man går upp i level får man även 5 extra PH det vill säga att man får fem mer "poäng" som ska försvinna innan beybladen går sönder. Men när man går upp i level så går även datan upp mer i level, efter att man har kört klart turnamentet som man gjorde.

Man kan köpa beyblade delar i shoppen där man kan köpa attackringar, dragare och totem m.m. Men man måste vinna dessa prylar, dom vinner man när man har klarat ett turnament, då kan man få sånt man redan har eller nya saker, man får många saker för varje gång man klarar, inte bara en!

Om man vill kan man även köra fyra player, då kan man vara Tyson, Max, Rey, Kai eller vem man nu vill vara. Ändast ettans player kan vara personen som man själv har gjort.

Man vinner även bilder på beyblades som man kan hitta inne i galleriet, dom vet man att man har fått när någon från beyblade spelarna, det vill säga Tyson, Max eller någon, står i lobby för att prata med en. Billderna kan man titta på och dom är otäcknade.

Om man sedan vill kan man köra en "turnering" där man möter tio olika spelare som man ska klara på så kort tid som möjligt, datan lägger alltså ihop tiden från alla tio matcher!

I en kort sammanfattning är det alltså så att man kan spela en Turnering, få en massa kort, bygga om beybladen, gå upp i level, möta tio spelare i ett turnament, köpa beyblade delar och möta sina polare!

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet ganska mycket... men det är inte ett "super spel". Det är kul att köra mot sina vänner och när man vinner något... Jag spelar inte spelet hur mycket som hällst, men jag spelar det ganska mycket. Det är inget spel om håller hur bra som hällst... Men jag spelar hällre detta spel än vissa andra.

Man kan bli ganska arg i "Ten Battle Turnament" eller vanliga Turnament, om man har kommit ganska långt. Det är därför att man inte kan gå ur och spara... För man måste köra klart... Detta kan man bli arg på om man tex: har kommit åtta nivåer högre upp, inte har sparat och man helt plötsligt ska bort! Då kan man inte spara medans man kör utan måste stänga av och förlora allt man har jobbat med!!

Något som också är dåligt är att det bara upprepas samma sak hela tiden i spelet. Om man klarar ett Turnament är det bara att köra det igen och få mer i level... Det händer nästan alldrig något nytt!

I början så får man träffa Tyson, Max och dom i lobbyn... Men efter det så händer det inte så mycket... Det kan vara tjatigt ibland... Men det är bara att köra vidare!

Jag gillar iallafall mest att köra mot mina polare, mest om jag vinner =P

Betyg till spelet
Grafiken är inte bäst. I lobbyn är det inte så bra, men på banorna är det bättre... Man kan se när beybladen håller på att sakta in och så. Men karaktärerna rör sig inte ett dugg, utom den man är, när man går. Grafiken får en 7:a av mig!

Ljudet är inte så bra! Dom säger samma sak hela tiden och man tröttnar på det. Det ända som är bra är att man kan höra smällarna och så i banorna. Men som sagt är det lånt ifrån toppklass. Ljudet får en 5:a.

Spelkänslan är ganska bra... Man kan ju styra beybladen och så... Mindre när den är i dålig spinn, och mer när den är i snabb spinn. Men den kunde vara bättre för man kan inte riktigt "leva sig in i spelet". Men jag tycker att den förtjänar en 6:a

Hållbarheter är ganska bra den med... Man kan inte spela jämt, men om man spelar en dag, kan man spela igen om tre dagar! Det är inte super på grund av att det händer för lite... Skulle det hända mer skulle den antagligen få mer i hållbarhet. Men det gör det inte så den får en 7:a av mig!

//Dragonstar

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6