Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











2002 FIFA World Cup

GameCube
2002 FIFA World Cup
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.9 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:26

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL 2005! Ett spel med många olika speltyper och speltaktiker. Man kan som nybörjare starta en liga där man endast spelar matcher och ändrar om i formationerna samt byter spelare. Spelet går ut på att vinna sin liga samt slutspel grafiken är för att va ett spel strålande. När man har blivit mer erfaren av spelet kan man pröva på NHL speltypen Dynasty Mode. Dynasty Mode går ut på att man ska bygga upp en NHL klubb så bra att du är den i som i hela NHL har mest av dom eftertraktade ranking poängen du sköter saker som träningsmängd, uppgraderar saker som gym omklädningsrum tränare m.m. Man känner sig som man är ute på isen man känner tacklingarna rysa i kroppen jag

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt verkligt och roligt så de e en klar 10 poängare. Och som jag sa innan känns de sm man är med där ute på isen och kämpar mellan hopp och förtvivlan.Jag gillar även sättet spelet är uppbyggt på att man kan värva spelare och i ett spelläge att man är med i NHL draften. Att man kan utveckla unga spelare i sitt lag är en utav hökdpunkterna i spelet.

Betyg till spelet
Betygen har jag satt efter hela spelet och inte bara efter delar av de! Man kan komma långt med ett spel som delvis är mycket bra. Men man kan aldrig komma lika långt som ett spel som nästintill är perfect. När man lyckas fånga in 100tals spelare och göra deras speciella egenskaper så bra då e man ett toppspel när inget av de andra blir lidande.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10