Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Ruby & Sapphire

Game Boy Advance
Pokémon Ruby & Sapphire
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    25 juli 2003
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1675
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 07/03 -11 17:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med att en professor vid namn Birch kommer och berättar lite om Pokémon världen. Sen kommer man välja om man vill vara kille eller tjej och ger tränaren ett namn. Efter det så är tränaren man har valt i en lastbil. När du hoppar ut är du framme vid ditt nya hus, din mamma kommer ut och säger att tränaren måste ändra klockan och efter det så kommer tränaren hitta Professor Birch i Route 101 som är jagad av en Poochyena. Birch säger att tränaren måste öppna hans väska och välja en Pokemon mellan Mudkip, Treecko och Torchic. Sen är det bara och utmana Poochyena. Efter det så får man Pokedex och Pokebollar och man får behålla Pokemonen man valde. Sen är det bara att börja med äventyret.

Det finns 386 Pokemon att fånga i Hoenn regionen. Fånga allihopa och bli den bästa tränaren.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är det näst bästa Game Boy Advance spelet som finns. Det här är spelet är också en liten utmaning till spelarna eftersom det kan vara svårt att skaffa alla 386 Pokemon i Hoenn regionen. Jag gillade mest striderna, casinot och massa andra saker. Det som är lite jobbigt är att man möter Pokémon ganska mycket så man måste köpa mycket repel men det är ändå ett jättebra spel. Kyogre/Groudon var ganska roliga att utmana, när jag var liten så blev jag ganska glad varje gång jag mötte Kyogre, Groudon eller Rayquaza. Det här är ett utav de bästa Pokémon-spelet jag har spelat i mitt liv.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är strålande, älskar grafiken så mycket att man blir ganska glad. Grafiken får en 10:a.

Spelkänsla: Spelkänslan var strålande, älskar kontrollerna så himla mycket så därfår får spelkänslan en vacker 10:a

Ljud: Jag älskade musiken i spelet så himla mycket. Musiken är så klassisk och bra, speciellt i striderna så därför får ljudet en 10:a.

Hållbarhet: Hållbarheten var strålande med karaktärerna, Pokémonen och andra saker från spelet men det fanns nästan samma hus överallt så därför får hållbarheten en 10:a.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9