Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Ruby & Sapphire

Game Boy Advance
Pokémon Ruby & Sapphire
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    25 juli 2003
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1675
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Jonatan_15

Inskickad av Jonatan_15 den 22/10 -05 13:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Du har just flyttat och du hoppar ur flyttbilen du tittar på ditt rum nya (ställer in en klocka) och tänker sedan gå ut i naturen då. Den kända Professorn är jagad av en vild pokémon! Han skriker ta en pokémon ur man väska nu gäller det du tar en pokéboll och kastar den det blir en strid som är tuff sedan som tack får du sedan pokémonen och börjar vandra ut i skogen. NU börjar äventyret!

Vad jag tycker om spelet
Bra garanterat bättre än dom första spelen(gul,röd och blå) mycket mer att göra du ka självklart få ägg och så som i den förra epesoden. Fast det bästa är att du nu också kan göra pokéblocks och vinna vinna pokémon-utställlningar det gör spelet defenetivt roligare. Det är helt otroligt att det finns så mycket mera att göra nu en förut det är ett klart plus.

Betyg till spelet
Grafiken är färgsprakande och mycket bättre än förut. Spelkänslan är fantastisk man får värkligen känslor för sina pokémon.
Ljudet har de lyckats med väldigt bra!
Hållbarheten är av bästa kvalitet skulle chansa på att det håller tills jag flyttar hemifrån. Det var slutet på mitt Test och kom i håg FÅNGA DEM ALLA!

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10