Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDisney's Magical Quest Starring Mickey & Minnie

Game Boy Advance
Disney's Magical Quest Starring Mickey & Minnie
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  27 september 2002
 • Utvecklare
  Sun-Tec
 • Antal ägare
  4
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7

Fler fusk

Guide: Bossguide

Inskickat av Kigsz den 08/06 -11 18:31

* Bossguide:

Bana: 1-2
Boss: Fladdermusliknande varelse

Hoppa på hans huvud. När han släpper ut mindre flygande varelser så hoppa på dem och kasta sedan dem på bossen. Upprepa tills han dör.

---

Bana: 1-4
Boss: Ormliknande varelse

Antingen kan du hoppa på hans huvud eller kasta block i huvudet på honom. Du kan även plocka upp de bitar av honom som ramlar av för att kasta på honom. Upprepa tills han dör.

---

Bana: 2-2
Boss: Bungyhoppande varelse

Du kan hoppa honom i huvudet, men det mest effektiva sättet att döda honom på är att använda din magi. Ladda upp din magi länge och skjut sedan på honom tills han dör.

---

Bana: 2-3
Boss: Spindelliknande varelse

Precis som med den förra bossen så kan du hoppa på hans huvud, men det mest effektiva sättet är att ännu en gång skjuta magi på honom. Upprepa tills han dör.

---

Bana: 3-1
Boss: Hammarslående varelse

Detta är den första bossen du inte kan hoppa på utan att själv ta skada. Här måste du använda din magi. Det är bara att skjuta på honom tills han dör.

---

Bana: 3-4
Boss: Eldsprutande varelse

Hoppa runt på plattformarna och spruta vatten på honom. Du måste vara snabb i svängarna för att han kan återfå hälsa om du är för långsam. Upprepa tills han dör.

---

Bana: 4-3
Boss: Örnliknande varelse

Här är det viktigt att du hänger fast dig i de grå stenarna som finns ovanför fågelboet direkt när du kommer in till bossen för annars kommer han att blåsa iväg dig ut från banan. Han kommer sedan ner med ett ägg. Ta detta med din gripklo och kasta tillbaka ägget på bossen. Häng dig sedan fast i de grå stenarna igen (bara utifall att). Ta sedan ägget igen och kasta på honom. Upprepa tills han dör.

---

Bana: 5-3
Boss: Skridskoåkande Svarte Petter

Antingen kan du hoppa på hans huvud eller så kan du attackera honom med vatten eller magi (magi är att föredra). Upprepa tills han dör.

---

Bana: 6-2
Boss: Fladdermusliknande varelse

Det finns en risk att du måste möta denna boss igen, men det är inte säkert (du kan undvika den). Upprepa bara din taktik från innan så ska det gå bra.

---

Bana: 6-4
Boss: Svarte Petter

Här kommer du att få akta dig för alla möjliga fiender, men det är Svarte Petter som du ska sikta in dig på att ta hand om. Du kan attackera honom med antingen vatten eller magi (magi är fortfarande att föredra). Sikta helt enkelt på hans huvud när han går fram och tillbaka för att träffa honom. Upprepa tills han dör och du har klarat spelet.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.