Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inYoshi's Island: Super Mario Advance 3

Game Boy
Yoshi's Island: Super Mario Advance 3
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 oktober 2002
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  68
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.9

Fler fusk

Guide: Besegra bossarna

Inskickat av Toad_2 den 03/09 -05 13:11

En Boss-guide för dig som kört fast.

Boss #1: Burt the Bashful
Skaffa några ägg innan du slåss mot honom. När du kommer in i rummet kommer Kamek att skrika några ord och förstora Burt till en enorm storlek. Nu gäller det att kasta ägg på honom, för varje träff du får in så åker hans byxor ner en bit. Efter runt 7 träffar har han inga byxor kvar, och han dör av pinsamhet!

Boss #2: Salvo the Slime
Här behövs det också några ägg. Kamek förstorar en liten slime på golvet och fajten kan börja! Om du kastar ett ägg på Salvo kommer delar av honom att flyga iväg, och han blir mindre. Fortsätt kasta ägg på honom tills ögonen är större än kroppen och då exploderar han. World 1 klar!

Boss #3: Bigger Boo
Ägg behövs här med, men det flyger in fladdermöss i rummet hela tiden så äggen ska väl inte vara något problem. Om du tittar på Bigger boo gömmer han sig och blir (nåja, litegrann i alla fall) osynlig. Tricket är att vända sig mot honom och kasta ägg mot väggen. äggen kommer att studsa tillbaka på Bigger boo, och han VÄXER! Efter ett par träffar blir han så stor så att har spricker.

Boss #4: The Potted Ghost
Väldigt enkel. Kamek förtrollar en blomkruka till ett enormt spöke I krukan! Spökets enda attacker är att spotta lite blå eld och knuffa dig framåt en bit. Det du ska göra är: knuffa ut honom över kanten. Spöket har ett par shy guys som knuffar tillbaka honom, men det ska inte vara något problem. Se till att du inte ramlar ner själv när du knuffar honom in i döden.

Boss #5: Prince Froggy
Istället för att förstora froggy, så förminskar Kamek Yoshi! Froggy äter upp Yoshi, och kampen fortsätter i magen på Froggy! Det kryllar med gula saliv-droppar i magen på Froggy, undvik dom. Froggy kommer att sluka shy guys lite då och då, gör ägg av dom och kasta på grejen i taket. Det som gör det hela svårare är att Yoshi springer fram till väggen han tittar på så du inte kan kasta rakt på grejen i taket. Tricket är att kasta ägg på väggen så det studsar på grejen, då tar Froggy stryk. Efter varje träff blir han ömmare och ömmare i magen och tillslut dör han.

Boss #6: Naval Piranha
Han attackerar genom att kasta sina tentakler på honom och genom att stångas. Men ibland fejkar han och åker tillbaka istället för att stångas, var berädd på detta! Navals ömma punkt är en bula på magen som han förgäves försökt täcka med ett plåster. Genom att använda tekniken som du lärt dig i hans slott, det vill säga kasta ett ägg på väggen så att ägget glider över vattnet, kan du ge han en smäll på bulan. Du behöver inte oroa dig för att äggen tar slut, Naval spottar ut lite Nipper Plants då och då. Efter 3 träffar så dör Naval.

Boss #7: Marhing Milde
Marhing Milde kommer att gå fram och tillbaka i rummet, han har ingen speciell attack. Gör ground pounds på hans huvud så spricker han och blir två mindre Mildes. Gör ground pounds på dom och dom delar sig i två Mildes, fortsätt att mosa dom ända tills det bara är normalstora Mildes kvar. Då kan du antingen hoppa på dom eller äta dom, när du har dödat varenda en så är den sjunde bossen besegrad!

Fusket har betyget 9.57 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Charmander den 03/01 -06 18:12
Jätte bra fusk!!Jag har klarat detta spel,men jag fatta inte inan vad man skulegöra med pirana planten,men sen fatta ja!DETTA FUSKET ÄGER

Toad_2 den 12/02 -06 20:56
SUCK, jag som skrev en till om Hookbill The Koopa här bland kommentarena, nu har de ju rensats bort...-.-

Ni som undrar: Jag var klumpig och tryckte på skicka fusk innan jag hann skriva klart.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.