Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWWE Survivor Series

Game Boy
WWE Survivor Series
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  19 november 2004
 • Utvecklare
  Natsume
 • Antal ägare
  11
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.3

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 20/03 -06 19:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: THQ/Jakks Pacific

Alla ni som sett WWE på TV vet vad jag menar; två eller fler kaxiga testosteronfyllda kämpar som slåss mot varann med specialattacker och ibland t.o.m. stolar. Och i det här spelet är det som i TV....

WWE Survior Series är ett riktigt bra Game Boy Advance spel och ni som äger en Game Boy Advance och inte äger detta har definitivt missat nåt. Nästan alla av de kändaste wrestlarna finns med, bl.a. Triple H, Undertaker, John Cena och Mysterio. Och alla har sina egna attacker, som t.ex. Tiple H:s Pedigree, John Cenas F.U., och Booker T:s Scissor Kick. Även en massa olika tävlingsmoment finns, alltifrån Steel Cage där det gäller att klättra ut från buren först, samtidigt som det gäller att akta sig för motståndarens 48:a. Det finns även Tag Team och Single Match m.fl. Kul är också att du kan vara med i Suvivor Series och kämpa om titeln. Man kan även göra sina egna regler och kanske ta bort förbundet mot att använda stolar och bälten på motståndaren...

Vad jag tycker om spelet
WWE Survivor Series bjuder på en grym grafik för att vara till Game Boy Advance. Stort innehåll och många roliga tävlingsmoment som bl.a. Steel Cage, Fatal 4 Way, Tag Team, Single Match coh t.o.m. Royal Rumble som är riktigt kul då du ska få dina motståndare över räcket. Bra ljud, speciellt när wrestlarnas egna entré låtar finns med. Gillar man wrestling är det väldigt beroendeframkallande. Det tog lång tid innan jag la av. Men är du tjej kanske det inte blir lika kul då det tyvärr inte finns tjejer i spelet. Endast killar. Kontrollen är rätt bra, och att göra en finisher (wrestlarnas specialattacker) är varken för lätt eller för svårt. Perfekt för att man inte ska kunna göra samma sak hela tiden. Det går även att spela två, men det är kanske inte så ofta man hittar nån polare som har samma spel...jag har inte testat Multiplayer men det skulle nog vara väldigt kul.

Betyg till spelet
Grafik:

Strålande för att vara till GBA. En 9:a.

Spelkänsla:

Spelkänslan är bra och kontrollen är bra. Att göra Finisher är precis så svårt det ska vara. En 8:a.

Ljud:

Ljudet är bra och wrestlarnas egna entrélåtar finns med. Detta ökar även spelkänslan och gör så att det känns mer som WWE. En 8:a.

Hållbarhet:

Hållbarheten är bra och om man gillar WWE är detta väldigt beroendeframkallande. Är du tjej och gillar WWE och köper detta, finns risken att du blir besviken då inga tjejwrestlare från WWE finns med i spelet. Men det kanske inte är så farligt, för spelet är fortfarande lika bra. En 8:a.

Plus: Bra grafik, stort innehåll, bra musik.
Minus: Inga tjejer, det borde finnas en lite bättre Story.

Totalt: En 8:a.

Tack för att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8