Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wario Land 3

Game Boy
Wario Land 3
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 april 2000
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    139
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 5.5

Speltest av Mariogamer

Inskickad av Mariogamer den 17/06 -10 10:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela startar med att Wario flyger sitt flygplan och helt plötsligt kraschar han med full fart. Han hittar en grotta som innehåller en kula med en hel värld han rör vid den och åker in i den. När han tittar sig omkring är han i ett hus och ett huvud dyker upp. ha säger till Wario att han ska hitta musik-spel. Spelet går ut på att hitta uppgraderingar och musik-spelen och om man hittar alla skatter får man en bonus (jag kommer inte säga det).

Vad jag tycker om spelet
Det är sjukt irriterande. Ofta händer det saker som man blir JÄTTESUR på som att när det ända stället man kan gå till inte funkar så man får söka igenom alla banor för att komma vidare. Och huvudet leder dig ibland till banor som du inte ska till!! Men det bra med det är att det är utmanande, men irriterande.

Betyg till spelet
Musiken är HEMSK och grafiken är väl bra men inte för bra. Men spelet har så mycket charm så man fortsätter spela jag garvade ihjäl mig när jag klarade det och det tog... 4 ÅR!!! Och bossen är den enda boss (och fienden) som ger en game over men det är en snygg game over sen och man måste börja om från början på bossen. Ett tips: bossen är svår.

Totalbetyg: 2 Ljud: 1 Grafik: 2 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 2