Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Minish Cap

Game Boy
The Legend of Zelda: The Minish Cap
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Flagship
  • Antal ägare
    363
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.1

Speltest av retepxxpeter

Inskickad av retepxxpeter den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
zelda kommer och hälsar på och bjuder med en till hyrules årliga picori festival. vinnaren av turneringen (vaati) ska få röra det heliga svärdet picori blade. men vaati var på jakt efter lightforce/triforce och tror att det finns i lådan med picori blade och släpper fri alla monster när han öppnar den, men när han förskräckt märker att light force inte är där förvandlar han zelda till sten men.... här börjar uppdraget.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker att spelet är ganska bra men det är för kort, fast man kan fusioners kinstones (en sorts halva stenar) och köpa figurer med mystiska snäckskal. spelet har ganska dryg sista boss för att man ska döda honom tre gånger och har tre rum med fiender innan, men det gör spelet lite längre. men själva spelet är väldigt lätt.

Betyg till spelet
grafiken är ganska snygg för att vara 2d grafik för att dom blinkar och sånt och att bilden är ganska skarp men det kunde blivit bättre.spelkänslan är sisådär för att det är både ganska kul men det är så kort spel och sånt. ljudet är väldigt bra gjort det finns cirka 60 låtar på spelet. hållbarheten är ganska låg för att det är kort och när man fastnat så blir det jätte tråkigt.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5