Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Minish Cap

Game Boy
The Legend of Zelda: The Minish Cap
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Flagship
  • Antal ägare
    363
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Från början till första templet

Inskickat av Johanhas den 03/04 -05 12:29

Från början till första borgen:

Först kommer en man ropa efter dig och sedan går du runt i huset så att du kommer till honom. Nu får du ett svärd, som du ska lämna till en kung eller något. Sen följer du efter Zelda till ett party (ungefär) och sedan när du är där följer du efter Zelda och pratar med henne hela tiden när hon stannar tills hon har gett dig en present (en sköld).

Sen går du upp efter henne igen, men hon kommer att bli träffad av ett skott av en liten krabat. Ställ dig mellan Zelda och figuren, med skölden riktad mot den lilla krabaten. Han kommer att be om ursäkt, nu blir Zelda lite rädd för att springa i förväg och istället följer hon efter dig.
Nu är det lätt för dig att hittan vägen. (det är bara att gå upp, upp och återigen upp). Sen ska du gå in i slottet och prata med en som ser fet ut med speciella kläder och sitter i en tron.
När du går ut kommer det att dyka upp en person som öppnar kistan och märker att den är tom. Då ska du försöka att skydda Zelda, men personen kommer att skjuta ett skott mot henne och hon blir till sten.

Sen kommer du att vakna upp ur en säng, gå då till kungen igen och han kommer att prata om ett svärd. Gå nu ut och gå en liten speciell väg till en skog.
Kolla kartan vart pilen är (kartan kommer du åt genom att klicka start och sedan R eller L några gånger). Gå nu till vänster och ner. Sen ser du en stubbe, bry dig inte om den än. Gå vidare och du kommer att märka en hatt som skriker på hjälp.
Då går du tillbaka så långt du kan och dödar de som skjuter på honom. (Han kan vara väldigt tjatig). Men gå iväg några gånger (fast att han säger att du är för snabb flera gånger, så ska du inte bry dig om det). Gå så flera gånger och sen sätter han sig på ditt huvud vipps så har du en hatt!!!
Sen går du tillbaka ner till stubben han kommer att prata lite om den. Ställ dig på den och tryck R. Sen blir du liten.
Gå åt vänster genom en liten stubbe, sen fortsätter du en bit (Ta dig över vattnet genom att åka på löven). Och du kommer till en liten stad, där du märker att du inte kan språket. Gå runt i staden tills du märker en stor bro. Gå in där och prata med snubben.

Sen går du åt höger lite ner och ner för en stege. Gå åt norr och putta en sådan där grej, gå in till vänster och ta saken. Sen går du tillbaka till staden och fortsätter åt vänster.
Nu kommer du till en annan gammal gubbe. Prata med honom. Sen går du tillbaka till det stora slottet och in där. Nu kommer han babbla om att du kan prata deras språk (För att du åt nöten) och om att du har kommit på uppdrag att laga ett svärd.
Du behöver 4 saker och vart sakerna finns står på kartan. Nu flyttar han sig och du har kommit till första borgen!!!

OBS: De 3 sakerna behöver du inte bry dig om före att du har klarat borgen!

Fusket har betyget 5.5 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.