Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Mario Bros. Deluxe

Game Boy
Super Mario Bros. Deluxe
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    1 juli 1999
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    165
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 6.5

Speltest av ivaria

Inskickad av ivaria den 17/05 -05 20:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att Mario och hans bästa kompis Luigi måste rädda jättemånga levande svapar som kallas Toad och en prinsessa som heter Peach från dom onda drakarna Bowser och Koopa. Mario måste gå igenom grottor, simma i vatten, gå in i borgar och månag olika ställen. Mario är en kort växt vuxen med mustach och har blåa hängslen och röd jacka och mössa. Lugi har blåa hängslen och är ganska lång och har gröna kläder.

Vad jag tycker om spelet
Så där, jag tröttnade efter 2½ år och det var jätte kul. Dewt är kul om man kör 2 player eller med sin familj på spelet. Om jag skulle ge den % så ger jag 55½%. Jag tycker det är extra kul när man kan kasta eld bolar med en speciel blomma man få på spelet för då kan man elda upp andra hehe (ser ut som bullar).

Betyg till spelet
Grafiken får 4 för att grafiken inte var så bra på den tiden dom gjorde spelet. Spelkänslan får 4 för att man hadde ingen vibration eller kontroll på den tiden man gjorde spelet. Ljudet är bra så det får 7, för den bra musiken. Hållbarheten får 10 för ni minns att jag sa att jag tyckte det var kul i ända 2½ år!

-=(Inskickat fusk av Ivaria)=-

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 4