Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: The Sands of Time

Game Boy
Prince of Persia: The Sands of Time
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  14 november 2003
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  25
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.3

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 10/05 -06 18:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Förut ägde jag ett spel till Game Boy som hette Prince of Persia. Jag köpte det till Game Boy för att versionen till Playstation 2 fått så bra kritik. Tyvärr sålde jag det några månader senare och bytte det till ett annat GBA-spel. Senare köpte jag Playstation 2-versionen, men nu ska jag recensera Game Boy-versionen.

I landet Persien, där vår icke-nämnde hjälte var prins. Men en dag utlöste Maharadjan tidens sand, och folket i Babylon blev sandmonster. Prinsen såg sin egen pappa förvandlas till ett sandmonster, och de enda kända människorna som överlevde utan att bli förvandlade var prinsen, maharadjan och prinsessan Farah. Persiens enda hopp var nu att prinsen skulle ta hjälp av Farah och tillsammans skulle de besegra alla sandmonstren, i sin väg efter maharadjan.

Vad jag tycker om spelet
Prince of Persia: The Sands of Time var ju riktigt bra till Playstation 2 och frågan är om Game Boy Advance-versionen imponerar lika mycket gentemot sina rivaler i Game Boy Advanced-branschen?
GBA-versionen av spelet är ett 2D-plattforms/action-spel och det innehåller flera olika fiender och en rätt bra grafik. Prinsen har förmågan att sakta ner tiden, spola tillbaks och stanna tiden. Det ger Prince of Persia en lite annorlunda spel-feeling. Det lite tråkiga är att man hela tiden är i palatset, och därför blir variationen liten, det är det enda egentliga minuset enligt mig. Men annars är det ett riktigt bra spel.

Betyg till spelet
Grafik:

Hyfsad, bra för att vara i ett Game Boy-spel. Dock lite enformig bandesign då man hela tiden har den tegelstensrutiga beiga bakgrunden under hela spelet. En 7:a.

Spelkänsla:

Prinsen har häftiga förmågor som att spola tillbaks tiden, sakte ner den och stanna den, så spelkänslan tycker jag är rätt bra. Men den enformiga bandesignen påverkar spelkänslan också, så det får bli en 7:a här med.

Ljud:

Hyfsat, men inget särskilt. En 7:a igen.

Hållbarhet:

Rätt hög, för att spelet är ganska långt. Hållbarheten är ett av spelets plus. En 8:a.

Plus: Hållbarheten och storyn.
Minus: Enformig bandesign.

Totalt: 7.

Hoppas ni gillade min recension av Prince of Persia: The Sands of Time. Den innehöll 2162 tecken totalt/J03L.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7