Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition

Game Boy
Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    16 juni 2000
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    932
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 6.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/06 -07 12:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ett av världens bästa spel, Pokémon! I detta välkända spel så går du runt med en gubbe som heter Ash (du kan också döpa gubben till nåt annat men Ash är orginal namnet) och slåss mot tränare och vilda Pokémon. Spelet börjar i ditt hus, och sen när du ska försöka gå ut i gräset så kommer PROF.Oak och säger att det är farligt i gräset utan en Pokémon. När Oak ska gå tillbaka till sitt lab så stöter han på en vild Pokémon, en Pikachu. Han fångar Pikachun och faran är över. Sen så får du följa med Oak till hans labb. I labbet så träffar du på din rival, Gary, och din första Pokémon. Det första man lägger märke till i labbet är bordet med en Pokéball på sig. Oak säger att du kan ta den Pokémonen som ligger på bordet, men när du ska ta bollen så kommer Gary fram och tar bollen! Gary säger att han vill ha den Pokémonen, och eftersom det var den sista Pokébollen så finns det ju inga mer Pokémon att välja emellan. Ash går fram till Oak och Oak säger att Ash kan få hans Pikachu som han fångade tidigare. När du ska ut ur labbet så kommer Gary fram och vill utmana dig på Pokémon duell!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättekul! Det roliga är att Pikachu följer efter dig hela tiden, och du kan kolla hur han mår också. Spelet har 151 Pokémon som man kan fånga och träna, man kan också slåss mot sina vänner i Pokémon dueller och se vem som är starkast, man kan också byta Pokémon med sin kompis om man inte vill duellera. Som sagt spelet är jättekul men det kan bli lite enformigt ibland med alla strider.

Betyg till spelet
Eftersom detta spel skapades på 90-talet så har det inte världens bästa grafik men grafiken är ändå helt okej. Grafiken får en sexa.
Spelkänslan kan vara lite irriterande ibland, då man ska hela sina Pokémon så är det så mycket onödig text man måste se på. Spelkänslan får en fyra.
Ljudet är inte världens bästa eftersom ljudet är så enformigt hela tiden. Ibland kan ljudet bli bra, fast ibland får jag bara ont i öronen. Ljudet får en femma.
Hållbarheten är väldigt bra, då det finns 150 olika Pokémon att fånga och träna så tröttnar man inte i första taget. Hållbarheten får en sexa.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 4