Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Red & Blue

Game Boy
Pokémon Red & Blue
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    10 maj 1999
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1210
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 6.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 16/02 -09 10:12

.:: FÅ MEW ::.
(Se till att inte ha slåss mot pojken med en Slowpoke i Route 24)

1. När du ska till Mt. Moon, fånga en Jigglypuff i Route 3. Sen träna Jigglypuff men INTE MER TILL LEVEL 25 och TA INTE BORT attacken Sing. Utveckla Jigglypuff med en Moon Stone till Wigglytuff.
2. Sen när du har kommit till Route 24, fånga en Abra med att använda Wigglytuffs attack Sing. Men skada inte Abra. Nu när du har Abra i ditt Party ställer du dig så gubben i gräset i Route 24 inte ser dig (du står så du är bredvid vattnets kant). Sen går du ner ett steg och snabbt trycker på START innan gubben har sett dig. Använd Abras attack Teleport (det är smart att spara nu ifall man misslyckas så man kan starta om igen).
3. När du har kommit tillbaka till Pokemon Center fungerar inte START-knappen och då är du snart klar! Nu går du upp igen till Route 24 och går till pojken med en Slowpoke (man ser bara hans rygg och se till så han kommer till dig). Slåss mot honom sen funkar START-knappen igen. Då Teleporterar du igen. Gå sedan upp för bron igen, då kommer START-menyn upp. Klicka bara bort och sen kommer Mew L.7!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.