Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    865
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/01 -07 00:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar i staden Littleroot Town och har nyss flyttat in. När man har gjort allt man ska göra i byn så går man ut ur byn och träffar på proffesor Birch. Han blir jagad av en Zigzagoon(en pokemon). Man får då ta en pokemon ur hans väska och besegra zigzagoon. när man gjort det får man den pokemon man valde att strida med och går ut på ett äventyr och ska klara alla pokemon-gym för att sedan kunna klara Elite 4. När man sedan Klarat Elite 4 kommer man till Battle frontier, en ö där man strider med sina pokemon i tävlingar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är det bästa pokemonspelet hittils, med en bra storyline och det händer saker hela tiden att klara av. Alla stora legendariska från hoenn finns med, och det är bra. Både Team aqua och team magma är med i spelet. Och det finns jättemycket pokemon att fånga. Det är ett väldigt bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt så bra för att vara Game Boy Advance, och ljudet med, med bra låtar. Spelkänslan är jättebra för att det finns alltid något att göra, om man klarar en sak så kommer en ny sak att klara. Hållbarheten är mästerlig. Man kan sitta klistrad 7 timmar om dagen i veckor, för det är så spännande!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10