Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    865
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av rune43

Inskickad av rune43 den 10/09 -06 15:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska fånga alla pokemon och att bli en mästare. Du ska träna dina pokemon och skaffa levels så du blir starkare ochså att du kan lära dig bättre attacker och sånt om du har en Mudkip(pokemon) den e den minsta pokemonen i sin familj kan man säga. Så kan du utväkla den,Då kommer den att bli starkare och kunna lära sig attacker som är mycket starkare. Du ska klara alla gym då kan du gå till Ligan där kommer du att möta mycket starka tränare med deras pokemon. I tiden så kommer du träffa på några typer som hetter Team Magma och Team Aqua. Dem har mycket onda planer och ta saker och sånt då måste du stoppa dem. I tiden kommer du lära dig. Till skillnad från pokemon rubin och sapphire så kan du åka till ett nytt ställe som hetter Battle Frontier. Där kan du möta alla möjliga tränare och masser med ställen där du måste använda hjärnan. Du kommer möta legendariska pokemon lite här och var men i bland så måste man göra speciela saker för att kunna möta dem.

Vad jag tycker om spelet
Det är bra grafik för att vara Gameboy. Du kommer in i spelet väldigt lätt. Ljudet till spelet är inte så bra mot vad jag trodde när jag köpte det. Spelkänslan är ganska skön. Hmm jag har inte så mycket kvar att säga. Men spelet är mycket bra tycker jag,mycket specielt mot dem andra pokemon spelen. Det e vad jag har och säga.

Betyg till spelet
Grafik Mitt betyg är 7:Det är väldigt bra grafik för att vara Game Boy.
Spelkänsla Mitt Betyg är 7:Jag känner mig inne i spelet direkt det känns specielt.Ljudet Mitt Betyg är 4:Inte lika bra som jag trodde ljudet va halvkasst.Hållbarheten Mitt betyg är 7:Efter ett tag så blir det tråkigt om du inte hittar vad du ska göra.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 4 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7