Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    865
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av minun

Inskickad av minun den 16/04 -06 12:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska klara 8 gym och fånga alla pokemon man kan vara både kille och tjej i pokemon emerald. När man har klarat elite4 kan man åka till battle frointer ett kul ställe där man kan möta över 100 olika pokemon men man kan inte se dom på pokedex och man får inga exp. Men annars är det ett jätte kul ställe. I pokemon emerald finns det bara ett poke contetrst men inte är det ett stort hål i marken det är något som kallas battle tent. Ett litet battle frointer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte kul man tröttnar nästan aldrig på det. Man kan även fånga dåde groudon, kyogre och rayquaza i spelet. Det roligaste spelet som nintendo har gjort. Om man har spelat tillexepel pokemon ruby så märker man att vissa pokemon är på helt andra ställen. I detta spelet möter man både team aqua och team magma.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är jätte bra men ljudet är tråkigt det är ju samma ljud hela tiden. Spelkänslan är cool. Spelet tar nästan aldrig slut. Jag tycker det är ett spel som alla som gillar pokemon ska köpa. Ett spel av världs klass är vad pokemon emerald är. Att pokemon rör på sig i spelen har man inte varit med om sedan pokemon crystal men i pokemon emerald rör sig motståndarens pokemon lite och även ens egen pokemon rör sig lite i pokemon emerald.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10