Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    865
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av malcolm95

Inskickad av malcolm95 den 13/12 -05 22:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är roligt. man besegrar gym ledare, tränar sina pokemon, fångar massa bra pokemon. Man kan göra ALLt i pokemon emerald! I början är det ganska liknande ruby och safir men sen blir det värkligen anurlunda. Spelet går ut på som i alla pokemon spel att bli den bästa tränaren. Det som är så bra med spelet är att man kan möta så många legendariska Pokemon. Men inte alla!

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa pokemon spel somg gjorts! Det finns jätte mycke att göra. Fånga massa pokemon,träna allt finns att göra! Det roligaste är att leta efter legendariska pokemon. Det är så så sänande och man blir jätte glad när man lyckas hitta dom. Sedan är det bara att fånge den! Men det är inte allt. Det finns mycke mer att göra. Efter elit fyran kan man åka till en ö. där kan man slås på massa olika sät.

Betyg till spelet
Spelet är jätte roligt. Det finns väldigt mycke att göra som sagt. Ljudet är bra. Det finns mycket musik i spelet. eller melodier om man säger så. Grafiken är ganska bra. Den är i alla fall bättre än i dom andra pokemon spelen. Spelkänslan är jätte bra. man blir på bra humör när man spelar det. Men det går ganska fort att klara ut det. Men jag har inte upptäck allt, det finns nog mycke mera att upptäcka. Jag tycker att ni ska köpa pokemon emerald genast!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9