Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    865
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av lilladam

Inskickad av lilladam den 13/12 -05 15:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ungefär samma verision som Pokémon Ruby/Sapphire men ännu bättre!!! Alla Pokémon är rörliga, mycket är uppdaterat som Pokédexen, Hela din Bag är som i Fire Red/ Leaf Green Verisionen och många nya ställen samt Match Call och mycket mer roligt som man alrig sett förut.
Man kan spela som kille eller tjej och nu i en ny dräkt och man ska som sagt få alla gymnålar och klara Elite FDour och fylla sin Pokédex och bli den bästa Pokémon tränaren någonsin!!! Och nu också åka till Battle Froniter som är helt nytt i Pokémon historian.

Vad jag tycker om spelet
Ett suveränt Spel!!! Bästa Pokémon spelet just nu tyill Game Boy Advance och Game Boy Color i allafall och Det är skönt med nya grejer också. Kan vara lite trist att den nästan är samma som Pokémon Ruby och Pokémon Sapphire men mej gör det aboslut ingenting att det är nästan samma för jag gillade Pokémon Ruby & Pokémon Sapphire jätte mycket och nu kommer en uppdaterad, Bättre verison av dom som är så past mycket bättre jag jag själ åkte och köpte det samma dag som det släpptes för att jag har väntat sedan Mars 2004!

Betyg till spelet
Ett suveränt Spel!!! Bästa Pokémon spelet just nu tyill Game Boy Advance och Game Boy Color i allafall och är är mina motiveringar och varför:

Grafik: är lite bättre än Ruby & Sapphire med ny dräkt, rörliga Pokémon och lite mera så därför får den en (:a.

Spelkänsla: Är 100% skönare än Fire Red/Leaf Green/Ruby & Sapphire så därför får den en 10:a!!!

Ljud: Har nästan alltid varit rätt dålig och kass i Pokémon spelen men som är bra denna gång är att den är lite bättre faktist och däför får den en 7:a men den är fortfarande inte bra nog.

Hållbarhet: Det finns inget annat spel som håller längre än Pokémon spelen till Game Boy Color och Game Boy dvance!!! Om man då tänker på Pokémon Blue-Red-Yellow-Silver-Gold-Crystall-Fire Red-Leaf Green-Ruby-Sapphire och Emerald för det tar verkligen tid att fylla Pokédexen och det tar mer tid en något annat spel i världen faktist! Om man inte tycker att man har varvat spelet efter Pokémon Liga/Elite Four för då räcker spelet kanske till en 7:a eller (:a om man tycker att man har klarat spelet då =)


//Lilladam

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10