Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    865
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 29/08 -05 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
I Pokemon Emerlard är en "Uppgradering" Av Pokemon ruby/ sapphire. Du börjar i staden "Lilttleroot town" Du ska till din mammas nya hus där pokemon jobbar hos henne. Din pappa är en känd pokemon ledare.När du ska öpp till skogen ser du att "Preffesorn" jagas av en hund du kan rädda han genom att ta hans väska och långa en pokemon av han och det är "Treecko" Eller "Mudkip" och "Torchic" Du tar en av dom pokemonen och möter hunden. Du ska tillbaka till hans "Labb" den pokemonen du har tagit får du. Du ska möta Killen/Tjejen det bror på vilken du ska vara.Du får olika "Bagdes" Det är gym ledarens tillstånd.

Vad jag tycker om spelet
I Pokemon Emerlard är en "Uppgradering" Av Pokemon
Sist
Du börjar gå mot det sista.Du ska till pokemon ligan där 10 av dom bästa är där du ska få möta dom. Den sista gubben är "Steven" Pokemon mästaren bäst att du har en bra pokemon för att dom har jätte bra pokemon. När du har klarat pokemon mästaren så är du mästare i pokemon världen. Professorn är stolt över dig och din pappa och mamma också. Du får hänga med pokemon mästaren till en "Speciel" rum. Dina pokemon läggs i en ask och fyller på allt och sen är du vällkommen till "Hall Of Fame"

Betyg till spelet
Pokemonerna
I Pokemon Emerlard kan du fånga gulliga pokemon. Du kan köpa pokemon bollar och fånga du får 1 master boll, med master boll kan man fånga den direkt det. Du ska använda den till en känd pokemon som "Rayqaza", "Lugia" Det finns massa andra.
Allt får en super fin 10 för att spelet är så bra.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10