Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Crystal

Game Boy
Pokémon Crystal
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    2 november 2001
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    902
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/10 -05 22:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta liksom som de flesta pokémon-spel går ut på att fånga och träna upp pokémon. Det är ett(jämfört med de andra colour-spelen)frärsht spel som man kan spela ett bra tag innan man tröttnar på det, vilket egentligen bara händer om man kör fast ordentligt.

När man börjar spelet kan man först välja om man är kille eller tjej, namn och nybörjar pokemon, den här gången cyndaquil, chicorita och totodile. Sedna är det bara att sätta sätta igång att spela, spela, spela!

Vad jag tycker om spelet
Crystal-spelet är enligt mig mycket bättre än sina föregångare. Grafiken är bättre, ljudet, spelkänslan... Jag tycker att det kan vara ett plus om man har spelat något av de andra spelen innan, efterssom det kan vara litet svårt att förstå vad spelet går ut på i början. Det händer liksom inget förrän man har kommit igång, men har man väl gjort det kan man sitta klistrad framför gameboyen i timmar!
Detta spel är ett måste för alla poké-fans. Så gilla du pokémon rekomenderar jag detta: rusa iväg till närmaste spelaffär och KÖP DEt!

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är mycket bättre än tidigare. Alla pokémon och personer är mycket bättre ritade i det här spelet. Grafiken få en sjua.

Spelkänslan håller i sig och även om man spelar timmar i sträck tröttnar man inte på det i första taget. Spelkänslan får en åtta.

Ljudet är också förbättrat i det här spelet. Både musiken och specialeffekts-ljudet är bättre än förut och ljudet får en sjua.

Spelet håller i evigheter och får lätt en nia.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8