Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNES Classics: The Legend of Zelda

Game Boy
NES Classics: The Legend of Zelda
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  9 juli 2004
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  164
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 6.8

Fler fusk

Tips: Blandade tips

Inskickat av HTF den 17/07 -06 12:55

När du är ute och letar så finns det ett ställe vid sjön med några statyer. Under en av dem finns ett ställe där man kan köpa saker! Där kan man köpa den blåa ringen som gör dig blå och när du blir skadad så blir du bara skadad hälften så lite som i vanliga fall!

----------------------------------------------

När du har köpt det blåa ljuset eller hittat det röda ljuset i en av templena så ska du gå en ruta upp, två åt vänster, ett upp, ett åt höger och ett upp så kan du bränna en av buskarna. Där kan du köpa lite saker! Och nu har du hittat den hemliga affären.

------------------------------------------------

Någonstans på spelet hittar du en grön stubbe! Går du in där så spelar man ett penga-spel. Men det kan du göra efter du gjort detta fusk! Utanför där så ska du gå upp i väggen. någonstans där går du igenom väggen till en ruta med en gång in i en grotta. Går du in där så får du välja mellan en flaska och ett hjärta! Ta hjärtat!

-------------------------------------------------

När du klarat 1-6 tempel så ska du gå till en sjö som ligger bredvid en annan sjö utanför tredje templet! där finns bara en sjö och en Moblin. Spela på flöjten så försvinner sjön till en gång och nu kan du komma till sjunde templet!

------------------------------------------------

Om du letar efter åttonde templet så ska du gå till andra templet! Sen går du en ruta ner, en åt höger och två ner så bränner du med ljuset en buske som ser lite misstänktsam ut! Sen har du hittat åttonde templet!

------------------------------------------------

Om du har hittat en blå sak som du inte vet vad det är så ska du gå till start och gå en ruta upp och tre rutor till vänster. Där finns en grotta med en kvinna inne. Ge henne den blåa saken som ser ut som en karta så kan du köpa drycker av henne! Den blåa drycken helar en gång och den röda helar två gånger! När du köpt en dryck försvinner kvinnan. Men nr du har använt dryckerna så får du tilbaka den blåa saken som du ger till kvinnan igen om du vill köpa!

------------------------------------------------

Om du börjar på start rutan och går fyra rutor åt höger så finns en vägg där som går att spränga! Där kommer en grotta sen med en man som man kan välja mellan en flaska och ett hjärta! Ta hjärtat!

------------------------------------------------

Om du går till sjätte templet och går en ruta ner, en åt vänster och en ruta upp så kan du flytta en gravsten. Flytta en gravsten i den rutan neråt så hittar du en gång med en gubbe som ger dig tredje svärdet!

Fusket har betyget 7 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

riper93 den 20/04 -08 17:36
från vart ska man gå ifrån ?

Blanka den 20/05 -09 17:42
Jag säger som riper93!!!!!

Blanka den 22/05 -09 14:14
Man kan bränna buskar här o var då kan du hitta rätt så många gångar.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.