Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNES Classics: Super Mario Bros.

Game Boy
NES Classics: Super Mario Bros.
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  9 juli 2004
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  160
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Dett är Super Mario Bros som kom till NES fast i ny NesClassics utgåva till gameboy advance. Mario och brorsan Luigi skall rädda prinsessan över svampriket som heter peach och alla svamparna som lever.

Man Bara springer och springer och hoppar och hoppar. Det är kul som attan. Man samlar pengar och poöng för att få extraliv och man kan bli större genom att äta gula svampar. Äterman dom grönba får man extra liv och om man äter de blinkade blommorna kan man skjuta eldbollar.Somsagt det bästa jag har sett Mario iDet finns även en massa genvägar att ta för att snabbare komma till World 8 och förgöra King Koopa.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det andra i marioserien för er som inte vet. Detta äe mycket roligare. I det första skulle mario och Luigi sparka sköldpaddor och springa runt på ett rörsystem och spelet hette Mario Bros. Detta spelet har 8 världar med 4 banor i varje vilken kan tyckas vara mycket. Men med alla genvägar och allt blir det kortare ch kortare. Mitt rekord på spelet ligger nåstans mellan sex och 1tio minuter. Men det går att spela om och om igen. Grafiken är klassisk med alla stenblock och alla goombas(onda svampar) och sköldpaddorna med långa huvuden. Det finns högst 5 olika låtar i spelet som också är klassiska och man känner igen dom alla.

Betyg till spelet
Grafik:7
Klassiska miljöer och karraktärer..men inte imponerande tekniskt sett dock.

Spelkänsla:8
Springer igenom detta spel och diggar musiken till en lättsött kontroll och varierande banor.

Ljud:5
Bara 5 låtar vilken ingen av dem är riktigt bra. Men dem är klassiska och alla ljuden som har försvunnit..som när mario hoppar..mycket bättra på 8-bitarna än de andra med nya ljud.

Hållbarhet:7
6-10 min...om man tar genvägarna

Totalt:
Bästa mariospelet är här igen. Näst bäst är det tredje.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8