Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars II: The Original Trilogy

Game Boy
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 september 2006
 • Utvecklare
  Amaze Entertainment
 • Antal ägare
  13
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/06 -09 17:46

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så spelar man som Lego gubbar, fast från Star Wars. Man ska spela sig genom de 3 sista Star Wars-filmerna och i det tidigare så spelar man i dom 3 första. Man kan spela som Luke, Leia, Han Solo mm. Man kan såklart spela som fler gubbar genom att köpa dom via pengar man kan få när man kör på banor. Man kan få speciella saker genom att hitta brickor och det är bra att ha det ibland.

Vad jag tycker om spelet
Jag har alltid gillat Lego och när Lego spelen kom så blev jag jätteglad och jag gick och köpte det direkt. Visst, jag tycker att spelet är lätt för jag klarade ut det på en dag men det är kul ändå. Jag har spelat spelet i ca 2 år och jag är fortfarande inne i det. Jag har det på alla konsoler som går att få tag på så jag har ju många ställen att spela på. Jag kommer nog även att spela spelet en lång tid framöver.

Betyg till spelet
Grafiken: Gillar såklart grafiken. Man kan tro att grafiken är urusel med tanken på att det är till Game Boy men jag älskar den och den är detaljerad. En 9a.

Spelkänslan: Den är väldigt bra och jag säger bara ett ord: Jättebra! En solklar 10a.

Ljud: Jag är inte helt inne i ljudet. Tycker inte att det är så detaljerat och rösterna hänger inte ihop med vissa gubbar. En 8a.

Hållbarhet. Kan spela det en lång tid och man kan inte sluta spela det. En 9a.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5