Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars II: The Original Trilogy

Game Boy
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 september 2006
 • Utvecklare
  Amaze Entertainment
 • Antal ägare
  13
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 5

Fler fusk

Tips

Inskickat av gameplayer01 den 11/03 -08 14:21

Starta banan "Sarlaac pit". Se till att du har Rancor baby och C3PO (fusket funkar bäst med dem). Tryck på select när banan startat och byt till R2-D2.
Gå fram till laserkanonen och tryck på R. Flytta kanonen längst åt höger, den blir då osynlig. Det ser ut som om den aldrig ens funnits, helt osynlig.
Byt till Rancor eller C3PO och ställ dig framför kanonen där den stått som synlig. Gå lite norrut, typ två steg. Men det måste fortfarande komma upp en bubbla med ett R i. Tryck då R så skall Rancor eller C3PO gå norrut av sig själv. De går då rakt in i kanten. Efter ett tag Hoppar Rancor/C3PO rakt uppi tomma intet (det svarta). Du kan då välja att ramla ner till Boba fett och Möta honom eller ramla in i ett svart rum. Ifall du vill ramla ner på banan igen styr åt höger ifall du vill hamna i det svarta rummet styr vänster. Det finns ett andra svart rum åt höger också men det är mycket svårare. Men ifall så ta vänster, då märker du att det skakar efter någon sekund. så fort det börjar skaka sluta då hålla in vänster. Börja hålla in vänster igen efter en sekund. Håll då in vänster så länge du kan så bör du hamna i det högra svarta rummet. Det är svårt så ibland måste man försöka flera gånger för att lyckas. Men när du märker att allt är svart(När du tagit höger) Så byt då tills du hör att du har en jedi. Hoppa neråt och sedan åt sydost så hamnar du längst ner i banan hörn. Du skall då vara synlig, men du står i det svarta och hälften av skärmen är sand från banans högra hörn. I rummen kan du hoppa runt men ibland kan du ramla ner i något så du dör. I det högra rummet kan du hoppa tillbaks från det svarta ner på banan igen. Men det vänstra rummet fastnar du i.

===

Köp mini bilen (MSE-6) och börja banan "Sarlaac pit". Välj MSE-6 och kör mot turreten(Laser kanonen) Tryck på R och styr den. Tryck sedan A när du styr den med bilen. Bilen börjar då snurra av sig själv. Tryck sedan select. Då blir du en R2-D2 med konstiga färger. Gå sedan in på paus menyn och på "Options" sänk musik volymen och höj effekt ljudet. Höj ditt Game boy till max. Tryck på select tills du hör ett surrande ljud. Det betyder att du är en Jedi, men du ser fortfarande ut som en konstig R2-D2. När du hör lasersvärds ljudet tryck på L. Då gör du jedins force power med en R2-D2!

===

Detta är en rolig sak som du kan göra på banan "Endor forest". Du väljer den gubbe du vill ha och starta banan (Leia måste du ha med i teamet).
Sedan klarar du de tre första delarna av banan tills du kommer till sista delen där du skall förstöra massa AT-ST typ fyra stycken. Du bygger först upp ett legorep (en av fällorna) och lockar en At-ST bort från lego repet, långt bort. Sedan går du försiktigt till den och springer så snabbt du kan mot lego repet. Håll in skjutknappen med leia så laddar hon ett större skott, släpp inte förrän AT-ST:n gått på repet. Då slutar Leia automatiskt hålla in strålen, men energibollen från laddningen är kvar! Det ser typ ut som "the force"inuti gubben. Sedan kan du trycka på select så har alla gubbar det. Eftersom det finns två sådana legorep så kan du göra det två gånger. Ifall du börjar hålla in skjut knappen senare blir det glitter istället för en boll.

Fusk av Gameplayer01

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.