Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars II: The Original Trilogy

Game Boy
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  11 september 2006
 • Utvecklare
  Amaze Entertainment
 • Antal ägare
  13
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 5

Fler fusk

Tips

Inskickat av gameplayer01 den 12/05 -07 10:31

Om du vill skaffa mycket pengar och "true jedi" status på alla banor så underlättar det om man inte dör så ofta. Ifall du använder en skjut gubbe så hoppa upp på exempel en låda så når inte fiendens attack men din når.
Hoppa också och skjut ned på fienden så missar dem sitt skott och du dödar dem. Ifall du spelar med någon med lasersvärd så spela defensivt. Det lönar sig, speciellt mot de svarta gubbarna. Om du har svårt för dig att flyga så använd millenium falcon. Den är snabbast av alla fordon och har målsökande skott. Den är också lättare att kontrollera och har en bra specialförmåga. Om det fortfarande är svårt så kan du pröva ändra kontrollerna till fordonet.

------

När du spelar vissa banor så finns det på vissa ställen fällor. Jag vill bara tipsa om vart du kan hitta vissa fällor så att du är förberedd.
På banan "Deathstar rescue" så finns det en panel med lando calrissians huvud på. Aktivera inte den, det är en fälla. Sedan strax efter så finns det en kort korridor med ett öppet rum och två stora plattformar. Skit i panelen med ett grishuvud på det är också en fälla. Fortsätt bara till andra plattformen. På banan "Cloud city trap" så är banan uppdelad i två exakt likadana delar. längst ner i korridoren finns en panel i båda delarna med ett stormtrooper huvud på. Dem är fällor. Sedan finns också en liten fälla i hörnan längst upp i den andra delen av banan. På banan "Emperor fight" så aktivera inte panelen med r2-d2:s huvud. Då stormar det in många svarta gubbar.

-----

Om du vill hitta alla mini-kits så klara banan "Blockade runner" och köp stromtrooper. Stormtrooper har tillgång till väldigt många rum med bra saker och mini-kits på spelet. Dart vader, Emperor Palpatine och imperial
troopers har också tillgång till stormtrooper rum. Men dem gubbarna är dyrare och blir tillgängliga att köpa senare i spelet. På banan "sarlacc pit" så kommer du få slåss mot boba fett. på andra lilla skeppet som du hoppar till så dinglar en gubbe. Förstör honom! han ger 1000 studs.

-----

Om du vill ändra spjut färgen på Wicket w. warrick så aktivera då green lightsaber eller red lightsaber. När rött svärd är på så är spjutet oranget.
När grönt svärd är på så är spjutet grön-blå. Om du vill åka i roligare skepp så aktivera då "Clown" så får ditt skepp en speciall färg.
Ifall det är så att du spelar en bana du vill snabbt komma genom så använd MSE-6(en liten minibil som kan hoppa). Dina fiender skiter i dig då. Du kan lätt utforska och åka runt ostört.

Fusket har betyget 2.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

shpuppu23 den 14/05 -07 16:53
inte för att jag har spelet, men de är bra tips till dom som har spelet:)

Flippy den 04/06 -09 20:54
jag har spelet och det var ett bra tips. Thank you!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.