Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kirby: Nightmare in Dream Land

Game Boy
Kirby: Nightmare in Dream Land
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    26 september 2003
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    91
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av jamesbond00 den 08/06 -05 10:34

I femte rummet finns två hål. Gå ner i det högra.   
3-6  I femte rummet ser du fyra stjärnblock på höger sida när du flugit upp en bit. Förstör dem och gå in i dörren bakom dem. Slå sönder bombblocket och flyg sedan snabbt över till andra dörren innan det bildas en vägg framför dig.   
4-1  I fjärde rummet, gå till höger tills du ser massor stjärnblock i ett rutmönster. Nästan längst upp till höger är inte mönstret komplett, förstör den biten. Gå sedan in i den röda lilla cirkeln. 
4-3  I andra rummet, flyg så långt du kan till höger och strunta i de två första dörrarna. Den tredje dörren finns nästan längst till höger.   
4-6  I fjärde rummet, där det är mörkt, ska du gå till höger och kopiera ett spökes färdighet, LIGHT. Använd den så blir rummet ljust. Gå tillbaka till vänster. Vid stället där du började finns nu en dörr.   
5-1  I femte andra rummet, där du faller nedåt, ska du förstöra den dubbla raden stjärnblock på botten. Under dem finns ytterligare en hög stjärnblock. Förstör några längst till vänster och gå in genom dörren. 
5-4  I tredje rummet rinner det ut vatten ur ett hål i berget. Gå in i hålet. Gå in i dörren direkt till höger.   
5-5  I första rummet, hoppa nerför det första hålet du ser och gå in genom dörren. Försök att kopiera HI-JUMP utan att skada eldmonstret. Förstör de tre stjärnblocken, kopiera FIRE och tänd på kanonens stubin. Sätt dig i kanonen.   
5-6  Först, hämta HAMMER. Den kan man få från arenan (som man låser upp i 5-4) i femte världen. I tredje rummet, gå in i den första dörren du ser. Slå sönder stenblocken och stjärnblocken med HAMMER. Gå in genom dörren. 
6-1  Först, hämta HAMMER (kan man få från arenan i värld 5) eller STONE. Gå inte in i den första dörren du ser, ta den andra istället. I det andra rummet, tag den första dörren du ser. Slå sönder stenblocket och gå in genom dörren. 
6-2  Först, hämta STONE från det hemliga rummet (se bild) i första rummet. I andra rummet, gå in genom den första dörren till höger. Har du problem med att komma förbi bomben i början ska du förvandla dig till en sten så fort du ser den, då blir du inte skadad. Ställ dig på pålen och förvandla dig till sten. Gå in genom dörren. 
6-3  I andra rummet, kopiera HAMMER efter att du besegrat gorillan. Gå till höger och slå sönder stenblocket. Hoppa nedför stupet till höger. Gå längst till vänster och slå sönder bombblocket. Gå in genom hålet som blir kvar av bombblocket (svårt att upptäcka). Gå in genom dörren till höger (utan en färdighet, Kirby ska vara redo att kopiera) och kopiera LASER. Gå ut genom hålet i vattnet och gå in genom den vänstra dörrem. Skjut med lasern mot vägghörnet till höger för att tända på stubinen. Sätt dig i kanonen. 
6-4  I andra rummet, gå ner ända tills du kommer till vattnet. Simma till höger tills du kommer till en dörr som är mycket svår att upptäcka. Gå in i den.   
6-5  I fjärde rummet, kopiera FIRE direkt. Gå till höger och förstör båda bombblocken. Gå tillbaka och hoppa ner i det hål som det första bombblocket gjorde. Tänd stubinen och skynda dig upp och sedan ner genom det andra hålet. Sätt dig i kanonen.   
6-6  I andra rummet, kopiera U.F.O. och gå tillbaka till första rummet. Flyg ner genom ett av hålen och flyg sedan till vänster. Förstör stenblocken med UFOts megalaser (håll in (B) i mer än tre sekunder) och gå in genom dörren.   
7-1  I andra rummet, använd BEAM för att förstöra alla blåa blocken. Kopiera sedan BURNING och förstör stenblocken.   
7-6  I det allra sista rummet, flyg upp så högt du kan och gå in i (tryck [upp]) månen

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.