Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harvest Moon: Friends of Mineral Town

Game Boy
Harvest Moon: Friends of Mineral Town
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    26 mars 2004
  • Utvecklare
    Natsume, Marvelous Interactive
  • Antal ägare
    87
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.9

Speltest av Banca_Edwiss

Inskickad av Banca_Edwiss den 02/09 -05 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Harvest moon - Friends of Mineral town är kill versionen och alla karaktärer är basarade från Harvest moon - Back to Nature. Man ska sköta om en farm som ägdes förr av en gammal man som du lärde känna dig för flera år sen. Ni har brevväxlat men när han inte svarade på dina brev bestämde du dej för att besöka honom. Det visar sig att den gamla mannen avled för flera månader sen och att han sa att han du skulle ärva farmen efter honom. Man har 4 år på sig att skaffa en fru det finns 5 st. att välja på. Man kan inte ha skillsmässa som man kan ha i Back to Nature.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Harvest moon- FoMT är jättekul. Tjejerna är svårfångade och har höga krav vilket gör det mycket svårare än vad det är i Harvest moon - A wonderful life. Vad jag tycker är väldigt kul är att man har rivaler och att det finns många festivaler att gå på så man inte behöver göra samma grej varje dag.

Betyg till spelet
Harvest moon - Friends of Mineral Town är ett väldigt roligt spel med många bra "musik". Ljuden är inte så verkliga men dem passar ändå in. Man kan se tjejernas hjärtnivå när man pratar med dem vilket jag tycker är ganska synd. Det vorre roligar och klurigare om man inte kunde se deras hjärtnivå för då vet man ju direkt när det är snart dags att fria till henne. Grafiken var bättre än vad jag trodde att den skulle va men den var inte så värst snygg ändå.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8