Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Golden Sun

Game Boy
Golden Sun
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 februari 2002
  • Utvecklare
    Camelot Software Planning
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.2

Fler fusk

Guide

Inskickat av qwertyui den 23/06 -05 22:30

För att åka iväg med Tolbi Bound Ship ska du gå ombord. Sen vill kaptenen ha 
sin Lucky Charm. Den finns uppe i masten. När du har gjort det ska du gå till hytten längst bort till norr. Bakom väggen finns en trappa. Gå ner för den och så börjar ni snart segla.
Du kommer att bli attackerad 4 gånger tror jag. Sen möter man Kraken. En stor bläckfisk. Spöa honom sen kommer du till tolbi. Tips är att söva Kraken. När du är inne i tolbi ska du gå upp på den vänstra trappan. Då kommer 2 vakter och frågar om du sett en viss person. Svara nej. Gå in i slottet och där står en gubbe som pratar med 2 vakter.
När dom har pratat klart går du till Altmiller cave. Klara igenom en bit av grottan så ser du en vit sak på marken. Prata med den och så ber han dig att hämta en dryck inne i grottan. Svara "ja" och fortsätt igenom grottan. Sen kommer man till ett par stenar. Man ska rotera dom rätt (det får ni klara själva). Sen kommer det upp en cirkel som har olika färger. Gör Reveal så blir stenarna i olika färger. Ta den färgen cirkeln pekar på. Så kommer man till ett rum och där finns drycken. Lycka till!

Fusket har betyget 4.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.