Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEragon

Game Boy
Eragon
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  24 november 2006
 • Utvecklare
  Amaze Entertainment
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 6.5

Speltest av samponen

Inskickad av samponen den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Eragon på Gameboy är turbaserat äventyrs spel du kan spela som Eragon, Saphira, Brom, Arya, Fäolin, Glenwing, Murthag med flera. Det börjar med att Arya slåss mot Urgaler och skickar ett drakägg till Carvahall där Eragon bor. Han hittar det i skogen och försöker sälja det men får inget för det. Efter ett tag kläcks ägget och Saphira föds. Sen blir Eragons morbror Garrow dödad och Eragon försöker spåra mördarna.

Vad jag tycker om spelet
Roligt äventyrsspel men det blir lite långtåkigt och man fastnar lätt om man kommer till ett ställe där man ska döda något svårt men det blir roligare när man väl kommer förbi det stället och får spela vidare. Själv tycker jag att det blir roligare ju längre man kommer och kan andvända flera magier.

Lycka till!

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra och man ser små fyrkanter (dåligt), men när man strider blir det bättre grafik en innan så jag ger grafiken en femma. Det känns inte så bra när man spelar men det är okej så det får också en femma. Ljudet är rätt grymt och kommer samtidigt som händelserna. Skulle tyvär kunna vara bättre så det får en sjua. Hållbarheten är strålande. Spelet är väldigt långt och det blir roligare ju längre man kommer så det får en nia.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5