Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge

Game Boy
Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 oktober 2003
  • Utvecklare
    Rare Ltd.
  • Antal ägare
    46
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.8

Speltest av torchictjej

Inskickad av torchictjej den 04/01 -06 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Banjo (en björn). I början av spelet ska man befria Banjos kompis Kazooi. Kazooi är en röd fågel som bor i Banjos väska. Man ska samla noter för att få lära sig nya attacker så att man kommer vidare i spelet. Man ska samla andra olika saker för att få pusselbitar och så kan man hitta pusselbitar också. Pusselbitarna ska man ha för att öppna portar till nya världar.

Vad jag tycker om spelet
Det var roligt men lite svårt ibland, vilket var lite jobbigt men det gick ju! När jag tröttnade på mina pokemonspel så var Banjo en bra ersättare. Man lärde sig hur världarna var ganska snabbt och det var bra och det var ganska roligt för man hittade små gömda ställen lite här och där. Musiken var rolig och ganska bra och grafiken var super!

Betyg till spelet
Ja, ett bra spel med bra musik, bra grafik och det var roligt också, så det är ju jättebra och jag gillar det helt enkelt. Bra att rekommendera när man tröttnat på sina vanliga spel. Det var som sagt lite svårt ibland men det ska ju inte vara för lätt heller! Tycker i alla fall inte jag. Så jag tycker att ni ska köpa det om ni inte redan gjort det!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9