Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSå funkar live odds fotboll


Inskickat av michael2004 den 06/10 -21 12:07


Att betta är en rolig hobby – och den som vill ha lite extra spänning brukar ofta kolla in live betting. När man spelar live går det snabbt i svängarna, och det gäller att ha koll på vad man gör. Live odds fotboll tillhör en av de mer populära sporterna att livebetta på, vilket inte är särskilt konstigt. Av alla bettingmöjligheter brukar nämligen fotboll vara den sport som har flest marknader. Många marknader innebär goda möjligheter till att lägga framgångsrika kombinationsspel – i alla fall om man tillhör de spelare som har bra koll på sporten.

Det finns flera skillnader mellan att betta live och att betta på kommande spel. Den kanske största skillnaden är att det är mer action i att spela live. Även oddsen är många gånger bättre när man spelar live – speciellt om man tror att det lag som just nu ligger i underläge kommer vända matchen och vinna.
 
Betta live som nybörjare
För den som är nybörjare och vill betta live kan det ofta kännas lite  stressigt – framförallt om man vill slänga in ett bet precis i slutet av matchen. Ett gott råd är då att ta det lugnt. Hur klyschigt det än låter, så hjälper det faktiskt. Stressar man är det fort gjort att fylla i fel och med lite otur så missar man hela sitt bet. Att ta det lugnt kan kännas långsammare, men brukar som regel ändå vara den metod som i slutändan går snabbast. Är det första gången du spelar på en ny bettingsajt kan du med fördel ”lära känna” sidan lite redan innan matchen. På så vis har du koll på hur du hittar dina spel, och även var sidans övriga funktioner finns. Det är sådana saker man tackar sig själv för i efterhand.

Ett vanligt tips när man bettar live är att köra singelspel. Att betta kombinationer live kan bli körigt – åtminstone om det gäller olika matcher. De som kan sin livebetting brukar därför alltid rekommendera singlar – även om det innebär en något lägre utdelning.

Varför ska man betta live?

Medan vissa spelare helst bettar i stort sett bara live, finns det också andra spelare som inte alls har förstått tjusningen med livebetting. Något som många spelare inte tänker på är att deras kunskaper kan ge bättre chanser till vinst vid livebetting.

Är man till exempel duktig på att läsa spelet kan man få avsevärt bättre utdelning om man spelar live, kontra om man bettar långt på förhand. Många gånger tar matchen en helt annan vändning än vad man på förhand tänkt, och många av oss är duktiga på att se varthän matchen bär. Även om ett lag på förhand är stora favoriter, finns det otaliga exempel på när dessa  dukat under för favoritskapet och tappat matchen helt och hållet. Ett förhandsbet på favoriterna är i ett sådant fall pengar rätt i sjön. Hade man istället spelat live hade man kanske sett det komma, och anpassat sina bets därefter. Till syvende och sist ska betting dock vara roligt – därför ska man välja den bettingmetod som passar en själv bäst!

Kommentarer: Länk till forumtrådKommentarer