Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: New Horizons


Inskickat av michael2004 den 26/04 -20 15:41


Här handlar det om en nya utgåva av ett redan mycket populärt spel. Den första utgåvan bar namnet Animal Crossing, och blev direkt en gigantisk succé. Nu har Animal Crossing: New Horizons släppts. Detta precis i tider då ett Coronavirus drabbat världen och vi sitter inne och har belagts med social distansering. Här är det då skönt att ha en virtuell värld där du fortfarande kan möta människor och umgås. I denna artikel läser du vidare om vilka som står bakom spelet, vad det handlar om och allt det roliga du kan göra som delaktig i en virtuell värld av fantastisk underhållning.

Skaparna av Animal Crossing: New Horizons
Animal Crossing och Animal Crossing: New Horizons är spel som faller inom genren socialt stimulerande spel. Båda dessa spel är skapade av Nintendo och upphovsmannen är japanen Katsuya Eguchi. Faktum är att detta spel för första gången släpptes 2001 och efter detta har det skapats fem spel i denna populära serie.

Det sista är Animal Crossing: New Horizons. Här handlar detta om ett spel som kan spelas i Nintendo-enheter, medan det också finns en rad olika spin-off spel till andra enheter som datorer och mobiler.

Detta är Animal Crossing: New Horizons
Här är det senaste spelet i Animal Crossing serien. Detta släpptes den 20 mars 2020, vilket gör det helt nytt. Som vanligt handlar det om att spela en person som lever i djurens värld. Här bygger du din egen ö, ditt hem och skaffar möbler, planterar växter och utför dagliga sysslor.

Ja, du hörde helt rätt! Animal Crossing: New Horizons tar dit till ett tropiskt paradis. Precis som tidigare kan du interagera med andra spelare och träffa dem i denna spännande och virtuella värld av underhållning och roliga händelser. Helt enkelt något som får dig att må bra under denna stora virus pandemi som drabbat världen.

Animal Crossing i mobilen

Alla har inte ett Nintendo stående eller en enhet att spela med. Vill du ha den bästa underhållningen så gäller det att skaffa detta. Om du bara vill prova innan du blir biten, finns det Animal Crossing: Pocket Camp som är en spin-off du kan spela i mobiler. Applikationen hittar du på Google Play samt AppStore.

Dock kommer du förmodligen att gilla det så mycket att du blir tvungen att spela originalet, som givetvis alltid ger den bästa underhållningen. Helt enkelt det bästa och säkraste sättet att träffa människor i Corona-tider.

Kommentarer: Länk till forumtrådKommentarer