Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto San Andreas kommer till mobiler


Inskickat av The_new_cake den 26/11 -13 18:56


Rockstar kommer under december månad att släppa Grand Theft Auto: San Andreas till utvalda iOS, Android, Amazon Kindle och Windows Phone-mobiler.  Spelet kommer inte vara en direkt portning, utan kommer få en del förbättringar på vägen.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Bland annat så kommer grafiken att förbättras något, med mer detaljerade skuggor, fler färger, detaljer och annat. Spelet kommer att ha stöd för olika sorters spelkontroller, och det kommer finnas tre olika sätt att styra fordon på. Dessutom kommer hela checkpoint-systemet att ah gjorts om. Något exakt datum har vi inte fått, men det kommer under december.

Källa: http://www.rockstargames.com/newswire/article/51870/grand-theft-auto-san-andreas-mobile-coming-this-december.html

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Jag har fortfarande svårt att tänka mig hur ett så stort spel ska få plats på en lite telefon. Tekniken har verkligen tagit ifatt!

FIQ

FIQ

Många mobiler kan emulera PSP. PSP har generellt sett samma specs som PS2. GTA: San Andreas finns till PS2. Därav är en portning, sett ur spec-vinkel, ganska enkel.

(Att porta ett såpass stort spel till helt andra plattformar är dock inte det lättaste, men det är fullt *möjligt* utan problem)