Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendo kanske återskapar Nintendo 64-klassiker


Inskickat av The_new_cake den 27/10 -13 00:58


Nytt rykte säger att Nintendo kan komma att släppa HD-versioner va gamla Nintendo 64-klassiker. Dessa skulle komma att släppas med namnet "reUmagined" och ryktet säger att det totalt kommer sju spel, varav ett är Super Mario 64.

Vilka spel det blir, förutom Super Mario 64, är inte känt. Däremot går det att börja fundera och tänka ut vilka det skulle kunna vara. Detta då ryktet visar antalet tecken i varje titel. Anledningen till att man inte visar påstås vara att man har bekräftat dem, och därför vill man inget säga.


Super Mario 64
***** ***** **
**** **** **
**** *** **
********** **
******* ****
**** ************


Hela konceptet med reUmagined ska likna The Legend of Zelda: The Wind Waker, men även med nya funktioner. Tanken är att man ska ha kort utvecklingstid så att man kan släppa dessa medan man utvecklar på nya spel till Wii U. De kommer bara att släppas på eShop, och kommer kosta 30 dollar styck.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Super Mario 64 reUmagined ska numera tillåta att två spelare spelar samtidigt, där båda antingen kan köra med varsin GamePad eller en person med en GamePad och den andra med valfria andra kontroller. Det kommer även gå att spela online mot varandra.

Tror ni ryktet är sant - och i sådana fall, vilka spel hoppas ni på?

Källa: http://paulgalenetwork.com/home/2013/10/23/rumor-nintendo-bringing-super-mario-64-reumagined-and-other-updated-classics-to-wii-u

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Skrivet av den borttagna medlemmen Nikushimi

Hoppas starkt på ett Banjo kazooie spelade det som liten och var sjukt underbart.

Skrivet av den borttagna medlemmen BullyGamer97

Detta låter onekligen intressant! Tror dock jag väljer att köpa ett N64 snarare än att lägga ut flera tusen på en annars ointressant konsol.

Hoppas verkligen att detta är sant! Hoppas i så fall att de gör om DK 64, Conker och Banjo Kazooie även fast de var gjorda av rare.

Spel jag hoppas på att de gör om:
Conker's Bad Fur Day
Banjo Kazooie
Donkey Kong 64
F-Zero X
Super Smash Bros
Legend of Zelda Majoras Mask
Jet Force Gemini
Paper Mario
Golden Eye

Ocarina of Time och Star fox 64 är inte så viktiga för mig eftersom de redan finns på 3ds..

The_new_cake skrev:


Super Mario 64
***** ***** **
******* ****



Mario Party 64?
Majoras Mask?! :D <3

Gillar iden.
Dock så är jag också emot den då jag inte bara vill spela gamla rebootade spel på min nya konsol. Det verkar ju vara den ända Nintendo kan göra. Reboota spel.