Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Xbox One försenas i Sverige


Inskickat av The_new_cake den 15/08 -13 16:58


Igår gick Microsoft ut med att Xbox One kommer bli försenat till flera marknader, bland annat Sverige. Från början var det tänkt att konsolen skulle släppas i november 2013 i 21 länder, något som nu sänkts till 13. Istället kommer nu konsolen släppas "så tidigt som möjligt 2014".


We remain committed to launching Xbox One in Belgium, Denmark, Finland, Netherlands, Norway, Russia, Sweden, Switzerland, as soon as possible in 2014.


Anledningen till att man nu fått lägga till förseningar är därför att man vill skaffa stöd för de olika språken, skaffa lokal information som är anpassade för de olika marknaderna. De som redan förhandsbokat ett Xbox One kommer få med ett gratis spel, och för att ta del av det erbjudandet så ber Microsoft en att vända sig till butiken där man förhandsbokade konsolen.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Microsoft har tidigare fått backa på en massa olika punkter och funktioner som Xbox One hade. Senast så var det kravet på att alltid använda Kinect, som var tvungen att vara inkopplad och användas hela tiden. Nu behövs den inte ens för att starta Kinect-spel. Däremot så tycker Microsoft att Kinect är en viktig del i upplevelsen av Xbox One, och det finns inga planer på att sälja konsolen utan en Kinect.

Källa: http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer