Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spelfodralet till The Legend of Zelda: The Wind Waker släppt


Inskickat av The_new_cake den 06/08 -13 11:28


Japanska Amazon har lagt upp The Legend of Zelda: The Wind Waker till Wii U på sin sida, tillsammans med fodralet på den japanska versionen. Spelet går på 5,163 Yen, vilket utan frakt eller andra avgifter kan översättas direkt till 345 kronor. Priset i Sverige lär däremot vara närmare 500 kronor.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Det väntade lanseringsdatumet i Japan är den 26 september 2013. Nintendo har bekräftat att det ska släppas i oktober i USA och att vi i Europa får vänta tills "sent 2013". Utöver det så publicerades även flera nya bilder på spelet.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Sedan tidigare vet vi även att spelet kommer vara ungefär som GameCube-versionen, där de stora skillnaderna då är grafiken, och ett snabbare sätt att resa på havet samt Tingle Tuner som har bytts ut mot Tingle Bottle. Tingle Bottle används som flaskpost, för att dela med sig av meddelanden till andra som spelar spelet via Miiverse.

Källa: http://www.amazon.co.jp/%E4%BB%BB%E5%A4%A9%E5%A0%82-%E3%82%BC%E3%83%AB%E3%83%80%E3%81%AE%E4%BC%9D%E8%AA%AC-%E9%A2%A8%E3%81%AE%E3

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

Thats.. hot!

Gillade inte wind waker.. Men bara fodralet får mig att bli en smula taggad.