Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Ghosts till Wii U


Inskickat av The_new_cake den 25/07 -13 20:58


Nintendo of America har nu via sitt Twitter-konto avslöjat att Call of Duty: Ghosts kommer släppas till Wii U. Det har varit lite tveksamt tidigare då ingenting nämnts om spelet till Wii U tidigare. Spelet väntas släppas samma datum som till övriga konsoler, den femte november.


On 11/5, @CallofDuty: Ghosts arrives on #WiiU with a new world, story, & powerful next-gen engine. #CODGhosts pic.twitter.com/C9vMFjrwAg


Källa: https://twitter.com/NintendoAmerica/status/360444607319916544/photo/1

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

Skit nice! Kommer absolut bli ett köp.

btw kakan spelar Pikmin 3 nu. Har du köpt Wii U än? Om inte.. Klart värt nu!

Nej, har inte skaffat mig ett Wii U ännu. Vet att jag inte tänkte skaffa det innan Pikmin 3 släpptes... men nu när det har släppts så har jag ärligt talat börjat fundera. Framförallt när det verkar komma såpass många bra titlar inom det närmsta året.

Bra titlar till Wii U? Ge exempel tack.

Det verkar väl som tredjepartsstödet kommer vara fortsatt lågt, men det kommer många bra av Nintendos egna titlar. Bland annat ett nytt Zelda, Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart och ett 3D Super Mario. Dessutom tycker jag det ska bli spännande att se Shigeru Miyamotos nya spelserie.

MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

Bayonetta 2. Rayman Legends. Call of duty ghosts. Splinter Cell. Assassins creed 4. Watch Dogs. Skylanders. Demon Tribe. Deus Ex Human Revolution. Batman - Arkham Origins. Sonic Lost World.

Där har vi lite third party som kommer inom snar framtid. :) Ser inte så illa ut.

Sen som vi alla vet så kommer det massor från Nintendo också. Wii U is the console to have.

Kan hålla med om Super Smash Bros och ev. den kommande Zelda-titeln (som vi för övrigt inte vet ett dugg om). Om du med "ett 3D Mario" menar Super Mario 3D World så näe, det ser inte bra ut. Spelet ser ut som New Super Mario Bros. U i 3D version. Jag menar inte att NSMBU är ett dåligt spel, men det är ett 2D Mario och så kan det gärna förbli.

Mario Kart förlorade mig när man kunde börja flyga. Jag vet inte, jag har inte testat det, men det känns överdrivet. Baserat endast på synen vill jag påstå att Mario Kart Wii var det sista bra Mario Kart spelet.

Spel såsom Assassins Creed och Call of Duty ska man inte spela till Nintendo-konsoler. Detsamma gäller sportspel såsom FIFA och NHL. Splinter Cell däremot har jag ingen åsikt huruvida vilken konsol man ska använda. Trailern däremot ser intressant ut, det håller jag med om.

Jag vill ha ett nytt Star Fox. Med en längd och uppbyggnad som i Adventures, en variation mellan ground- och arwing-mode som i Assault och en känsla som i 64 kan det inte annat än bli en succé. Assault kunde ha blivit ett extremt bra spel men det känns tyvärr lite low-budget.

Fps spel och Nintendo konsoler har vi sett nog fiaskon av. Med undantag från N64ans Turok så har Nintendo alltid lyckats med att få dig känna dig halvt invalid med deras konsoler, kontroller och svarstiden samt känsligheten på dessa. Varför det fortfarande inte går att ställa in detta på många spel för Nintendos konsoler är en förbryllande fråga.

Spel som bygger på precisa rörelser och kombinationer är inget jag förknippar med wii eller wii u. Det överlåter jag hellre till Sony eller Microsoft.

MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

Fast nu är ni helt ute och cyklar. Spel som Goldeneye Perfect dark till N64 är grymma. Turok med för den delen. Till Gamecube har vi Timesplitters och Metroid Prime som båda är underbara serier. På Wii har vi Goldeneye remake The Conduit som också är riktigt härliga spel.

Fiaskon? Jo visst Red steel var riktigt äckligt fast inte lika vidrigt som Rouge Warrior till PS3 och 360. Och Red Steel 2 med Wii motion + var faktiskt helt okej :)

Xbox har Halo Playstation har Killzone och Wii har Metroid Prime. Riktiga super spel!

Cod till Wii U fungerar utmärkt.. Varför inte spela på Nintendos konsol? Communityt är 110 gånger bättre än på PS3 och 360. Kan även säga att det är väldigt mycket mindre lagg.

När ni inte ens har provat själva så ska ni inte säga någonting :)