Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Europeiskt maraton invigs om en vecka!


Inskickat av Forsa den 08/07 -13 14:03


Om lite mindre än en vecka, närmare bestämt på måndag den 15 juli, invigs det live-streamade European Speedster Assembly på Twitch.tv. Detta maraton hålls som en motsvarighet till det populära evenemanget Awesome Games Done Quick (AGDQ) som hålls varje januari i USA det och handlar, precis som AGDQ, om att så snabbt som möjligt ta sig genom olika spel, från början till slut, i det som i allmänhet är känt som "speedrunning".

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

European Speedster Assembly, förkortat ESA, går av stapeln nu på måndag klockan 19:00 svensk tid. Under en vecka, eller närmare 140 timmar, kommer över 100 olika spel till alla tänkbara konsoler att besegras under rekordlåga tider! Allt från Castlevania och Dr. Mario för NES, till Star Fox: Assault på GameCube och Jak 3 till PS3 vill be besegrade under veckan och mycket annat intressant kommer att visas upp. ESA kommer dessutom bjuda på många olika priser att vinna vid donation, vilka alla går direkt som välgörenhet till Läkare utan gränser.

Schema finner du här!

European Speedster Assembly kommer att streamas live på Twitch.tv/Ludendi!

Källa: http://www.europeanspeedsterassembly.com/

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Anledningen till varför er käre Forsa länkar detta är för att er käre Forsa kommer att deltaga under maratonet i tre olika spel.

North & South hype!