Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendo släpper trailers till flera spel


Inskickat av The_new_cake den 11/06 -13 17:38


Nyligen så presenterade Nintendo en hel del spel under Nintendo Direct, men det var även en del spel som man valde att hoppa över och inte visa. Dessa har istället fått en del trailers som har släppts utanför. Vill du läsa mer om Nintendo Direct så kan du göra det här.


Det är inte mycket nytt som avslöjas i denna trailern för Pikmin 3, men man får se lite nya olika fiender och kolla på allt annat som är nytt i spelet. Det släpps den 26 juli i Europa till Wii U.


Yoshi's New Island var ett annat av dem spelen som inte kom med. Istället får vi se en trailer nu där Baby Mario rider omkring på Yoshi. Spelet släpps till Nintendo 3DS, vi vet fortfarande inte när.


Uppföljaren till The Legend of Zelda: A Link to the Past har nu fått en titel. Det är The Legend of Zelda: A Link Between Worlds som vi här får titta lite kort på. Spelet kommer till Nintendo 3DS.


Mario & Luigi: Dream Team låter oss utforska både den riktiga och drömvärlden. Man får hänga med i både Luigis drömmar och i Marios. Spelet kommer exklusivt till Nintendo 3DS.


Deus Ex: Human Revolution kommer snart till Wii U. Det kommer finnas tillgängligt på Nintendo eShop. Ditt sökande efter sanningen kommer att ändra verkligheten för alltid.



Shin Megami Tensei IV fick en E3-trailer och en trailer. Det finns fortfarande inget bekräftat datum för Europa.

Källa: http://www.youtube.com/user/Nintendo/videos?view=0

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Ingen SSB-trailer? Om man ska ha en tråd för nintendotrailers kan man väl lika gärna ha alla trailers i en tråd?

Gillar inte animestilen de givt nya SMT-spelen, vill ha tillbaks Kaneko (som själv är lite anime, men inte alls lika mycket). Även om jag gillar att kolla på det så blir allt i animestil en miljon gånger sämre när det är med i spel av någon anledning.

Edit: NVM, såg precis trailen, nu gillar jag inget, det här är inte vad jag vill ha av SMT ;_;

Super Smash Bros.-trailern visades under Nintendo Direct, och den hittas i nyheten för Nintendo Direct. Nintendo valde däremot att släppa ett par trailers som inte visades upp under Nintendo Direct, och de kändes fel att lägga till där. Därför fick det bli en till nyhet med den informationen som inte riktigt platsade i den andra.

Tycker för den delen att Pikmin ser riktigt charmigt ut, och vill väldigt gärna spela det. Däremot känner jag mig inte sugen på ett Wii U förövrigt, och var inte mycket annat som lockade just nu heller.