Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nytt i spelvärlden vecka 23


Inskickat av The_new_cake den 02/06 -13 14:14


Antalet spel som släpps nästa vecka är mycket lågt. Vilket kanske inte är så förvånande med tanke på att E3 snart kommer - och släpper man ett spel nu kommer det inte vara nytt och intressant i mycket mer än en vecka. Men ett par spel får vi allt se... Dessutom har vi en ny månad - och dessa innebär ny månadsutmaningar på Fuska.nu. Med tanke på sommaren börjar dra igång så kommer du även kunna vinna lite speciella priser.

Nya spel vecka 23
PC - Remember Me

PlayStation 3 - Arcania: The Complete Tale
PlayStation 3 - Painkiller Hell & Damnation Uncut
PlayStation 3 - Remember Me

PlayStation Vita - Limbo

Xbox 360 - Arcania: The Complete Tale
Xbox 360 - Painkiller Hell & Damnation Uncut
Xbox 360 - Remember Me

Om ni märker att något spel fattas eller att informationen är felaktig - rapportera det i forumet!

Spelutmaningar
Förra veckan så hade vi race i Stick Stunt Biker 2, och denna veckan kollar vi på den gamla klassikern Tetris. Läs mer om det och delta i forumet.

Tetris skrev:
Spelet Tetris är lika gammalt som det är bra. Ditt mål är enkelt, få så många rader som möjligt i TETRIS® free. Spelet finns på Google Play och iTunes. Kör ett marathon och börja på valfri nivå. Skulle två personer få lika många rader vinner den som har flest poäng. Skulle det fortfarande vara lika vinner den som lämnat in sitt bidrag först.


Dessutom är det ny månad; vilket innebär en ny månadsutmaning. Denna och de nästkommande utmaningarna ingår i en serie sommarutmaningar, som kommer innehålla priser som är extra värdefulla. Första vinsten är dubbla mängden XP mot vanligt - 200 XP till den som vinner och 100 XP till alla som genomför utmaningen. Denna sommarutmaningen handlar om Super Mario. Läs mer om det och delta i forumet.

Super Mario Stars skrev:
Super Mario är en klassiker, men vad händer när vi kombinerar alla stora Super Mario-spel? Ditt mål är att få så många Power Stars/Shine Sprites som möjligt i Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy och Super Mario Galaxy 2 gemensamt. Den som totalt har fått flest stjärnor vinner. Notera även att DS-versionen till Super Mario 64 är tillåten (stjärnorna i Super Mario 64 räknas bara en gång - så ingen anledning att spela båda). Skulle två personer få lika många så vinner den som lämnade in sitt bidrag först.


Du måste vara medlem på Fuska.nu för att delta i utmaningarna - bli medlem nu!

Undersökningar
Förra veckan så kontrollerade vi vilken konsol i nästa generation som kändes mest intressant. De flesta var då intresserade av PlayStation 4 (38.1%), som följdes av Wii U (21.4%) medan Xbox One hamnade sist (14.3%). Drygt en fjärdedel var inte intresserad av någon av dem (26.2%).

Med tanke på att det bara är en vecka kvar innan E3 så handlar nästa undersökning på hur väl eller om man överhuvudtaget kommer följa det. Gå till startsidan och svara på frågan (kräver att man är medlem på Fuska.nu - bli medlem nu!).

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer