Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCloud143

Cloud143

Offline

En 29 år gammal kille från Annat, Annat Kommun, Min dator
750XPMedlem sedan 20/05 2005, kl 21:44 Senaste besök 17/08 2008, kl 17:05Presentation
Ja. Som ni alla säkert vet utgående från bilden på min press är att jag spelar Flyff.

Ja jag är nästan 16 nu och ni kanske tycker det är omoget.
Det skiter jag totalt i.
hur som helst jag ska berätta lite om hackers på spelet så ni vet vad som ska och inte ska göras.

Ni får inte ge ut:

Lösen
Användarnamn
Bank kod (endast om ni köper Gpotato kort)

Vad händer:

En scammer (en som låtsas vara hacker)
bryter sig in i din användare efter ni gett honom eran kod och användare, 1 en scammer är ingen trogen person.

han gör:

1 Ger bort era saker tíll sig själv. eller raderar direkt eran gubbe

2 han kanske gör er bannad från Flyff i t.ex. 2 månader.

3 han sabbar allt för er.

En riktig hacker fixar er:

Pengar
Utrustning
kontakter
Plvlare
m.m

det är självklart svårt att veta om det är en scammer eller en pålitlig hacker.

1 skapa ny "account" och skapa en gubbe.
Säg till scammern: jag för över lite värdefulla grejer till min nya gubbe på samma server. (gör inte det skapa bara ny i en ny "account"!) efter hoppa ur spelet och be honom skynda sig.

2 se vad som hände.
Är gubben borta pga att han såg att du inte hade något ( han blev förbannad och raderade) så ska du inte raportera. Flyff kan inte ta ansvar vad jag vet om du blir hackad. dom kan ge tillbaka dig saker som blivit hackade utom karaktärer. nu VARNA alla vänner du har för denna och ge denna scammern dåligt ryckte (han kommer kanske sluta) nu vet du att du har din förra accounts karaktärer kvar. inget förlorat men du har vunnit över en scammer.

Fakta nedan om spelet för er intresserade (taget från Wikipedia men jag har lagt till mycket i denna texten själv).

Flyff är en förkortning för 'Fly For Fun', grovt översatt 'Flyg för skojs skull'. Flyff är ett MMORPG skapat av det koreanska företaget Aeonsoft och utgivet av Gpotato.Till
skillnad från en del andra MMORPG är Flyff gratis att spela. Vad som skiljer Flyff från många andra MMORPG-spel är att man på level 20 och uppåt kan använda sig av en flygbräda (kan liknas vid en skateboard utan hjul) eller kvast för att ta sig framåt i luften.

Flyff har även ett PVP-system. Maxleveln ligger på 120. Vid level 120 kan man göra master-uppdraget (Master Quest).


När man börjar spela med sin karaktär hamnar man på ön Flaris. Genom att döda monster får man "Experience Points" (EXP) och vid 100% EXP går man upp en level. Världen i Flyff är uppbyggd av 4 stycken öar som man kommer att variera mellan allteftersom man ökar sin level. Flera personer kan träna tillsammans i ett party, max 8 personer kan vara med i ett party. Varje gång någon dödar ett monster delas experience ut till alla i partyt som befinner sig i närheten av det dödade monstret. Monster ger mer EXP ju högre level de är men samtidigt behöver man mer EXP för att öka sin level allteftersom man får högre level. Generellt sett minskar den EXP man får för att döda monster undan för undan allteftersom man går upp i level.

Innehåll [göm]
1 Masquerpets
2 Yrken
2.1 Magician
2.2 Assist
2.3 Acrobat
2.4 Mercenary
3 Städer och öar
3.1 Flaris
3.2 Saint Morning
3.3 Garden of Rhisis
3.4 Darkon 1/2/3
4 De Speciella Items
4.1 Greens
4.2 Browns
5 V10 features
5.1 Master
5.2 Hero
6 Externa länkarMasquerpets  [redigera]
Masquerpets, mer kända som "monster"/"mobs" är de varelser man finner i spelet förutom andra spelare och NPCs. Det är dessa man måste döda för att få EXP och genom det öka sin level. EXP kan man också få genom olika quests men man tjänar huvudsakligen EXP genom att döda monster. Namnet på monstren följer en uppbyggnad som är likadan för alla monster med några få undantag. Framför sitt namn har monstret ett prefix som visar hur bra/svårt det är. Namnen ser ut på följande sätt:

Small [namn på monster]
[namn på monster utan prefix]
Captain [namn på monster]
Giant [namn på monster]
Aibatts får då namnordningen:

Small Aibatt
Aibatt
Captain Aibatt
Giant Aibatt
Undantag finns då prefixen bytts ut mot annat, tex Lumping Basque och Phantum Basque. De monster som infördes vid V7 har också andra prefix framför sina namn.

Mängden HP (Hit Points) som monsters har ökar också ju högre level de är på monstret. En Aibatt på level 1 har ca 120 HP medan en Popcrank på level 116 har lite drygt 100'000 HP. De giants av varje monster som finns har flera gånger mer HP än vad de mindre versionerna har, vilket gör den mycket svårare att döda. En egenskap som i stort sett alla giants på ön Darkon dessutom har är att de vid en viss gräns helar sig själv vilket förlänger tiden som krävs för att döda den. Detta kan liknas vid Assistskillen Prevention.


Yrken

I de första femton levlarna har man ett yrke som kallas för Vagrant (Lösdrivare). Under den tiden använder man sig av en sköld och en/ett enhandsyxa eller enhandssvärd. När man har kommit upp till level 15 så får man välja sitt första yrke. Det finns fyra yrken, Mage, Assist, Acrobat och Mercenary. De i sin tur förgrenar sig på level 60 - från varje yrke väljer man mellan två yrken som bygger på ens föregående val. Mellan level 15 och 60 kan varje klass välja mellan två sorters vapen att slåss med. De yrken som man sedan får välja vid level 60 specialiserar sig mer på ett av dessa vapen.

Magician

Magician betyder "Magiker" och de använder sig av trollspö (kort stav, enhandad) och sköld, eller staff (längre stav, tvåhandad) för att bekämpa fienden. De använder sig av attacker baserade på fem olika element; Luft (vind), Eld, Vatten, Jord och Elektricitet.
På level 60 får man välja en mer definierad inriktning som Magiker. De två inriktningarna är Elementor och Psykeeper.

Psykeeper använder sig av 1H trollstav och sköld och har även den unika förmågan att sväva ovanför marken. Exempel på "skills" de har är Satanology som låser fast fienden i marken och Crucio som reflekterar tillbaka skadan fienden gör på dig. Psykeeperns "skills" är inte baserade på något element.
Elementor - Elementalist - är den andra av de två valmöjligheterna man har vid level 60. Till skillnad från Psykeeper är Elementors skills baserade på de olika elementen, främst för s.k. AoE (Area of Effect) vilket innebär att man skadar alla omkring sig som är inom ett visst avstånd. Elementors har också den unika AoE:n "Windfield", som saktar ner alla, och sedan springer de ifrån de påverkade och tar en annan AoE som är den som gör mest skada, utan att förlora mycket liv själva. Elementors använder tvåhands-trollstavar för sina skills vilket gör att de inte använder sköld.

Assist

Assist betyder "Assistent". De kan välja mellan att antingen slåss med sköld och en knuckle (kan liknas med en massiv knytnäve) eller agera hjälp åt andra genom att hela och "buffa" (FS = Full Support). För detta behöver de en s.k. Stick. På level 60 blir Assists antingen Billposter eller Ringmaster
Ringmasters är allra främst inriktade på support av andra spelare med skills som Heal Rain - helar alla medspelare i sin närhet och Geburah Tiphreth - ökar snabbheten och styrkan hos sin medspelare. För att kunna utföra sina Ringmaster skills behöver de dock en s.k. stick. Ringmasters kan också slåss men de flesta väljer att inrikta sig på support av andra spelare.
Vid level 90+ väljer de flesta RM/FS att själva använda sin egen AoE för att träna (döda monster för att öka sin level), eftersom det inte finns många level 100+ som de kan träna med.

Billposters är inriktade på att slåss till skillnad från Ringmasters och använder sköld och knuckle för sina skills. De kan antingen använda "Area of Effect" attacker som gör skada mot flera fiender eller fokusera på att slåss mot en fiende i taget. Exempel på skills är som Asalraalaikum, förkortat Asal.
Den är den mest skadliga attacken 1vs1. Den är baserad på hur mycket MP man har kvar (MP = Magic Point. Dessa points behövs för att utföra vissa skills).

Acrobat

Acrobat betyder Akrobat. En Akrobat använder sig antingen av pilbåge eller yo-yo (två runda skivor som kastas mot fienden och sedan flyger tillbaka till händerna) för att slåss. En Acrobat väljer på level 60 ett jobb mellan Ranger och Jester.
Ranger använder pilbågen för att slåss. De har flera AoE-skills och använder dem till att samla fiender och sedan använda sina kraftfulla AoE:s som har effekter som "Slowdown" och "Damage over time" De är tillsammans med Elementors och Knights den klass som lämpar sig bäst för AoE. Exempel på skills är Piercing Arrow - man skjuter iväg en pil som går igenom alla fiender framför sig och skadar dem.
Jesters använder Yo-Yos för att slåss och får en ökad critical rate (chans att få in en critical hit) och har med sina yo-yos knockback-förmåga. Vissa Jesters använder dock båge för att utnyttja den ökade critital rate de har. Dessa kallas för "Bow jesters"(BJ) och debatten pågår fortfarande om huruvida de är tillåtna eller inte. Bow Jesters kan inte använda sig av de skills de får vid level 60 men den ökade skadan från bågen och Crit. Rate. väger mer än väl upp detta. Exempel på skills är Enchant Posion som ökar din attackstyrka. Bjs har inte lika mycket ´knockback chans i den nya versionen av flyff V10.

Mercenary

Mercenary betyder "Legosoldat" och är helt inriktade på att slåss. En Mercenary använder antingen enhandssvärd eller enhandsyxa och sköld. En mercenarys roll är oftast att "tanka" vilket innebär att ta all skadan för att skydda medspelarna, till exempel de Assists som agerar support. En Mercenary får vid level 60 välja mellan Blade och Knight.
Blade - Yxa/Blad - använder sig två svärd eller två yxor, en i varje hand och kan göra mycket skada. De har i regel lågt försvar (defence) men desto mer attackstyrka. Berserk är en av de skills de kan använda sig av och den ger dig mer attackstyrka och snabbhet. Dock kan inte andra skills användas så länge Berserk är aktiv. Blade är en av snabbaste klasserna när det gäller 1vs1 och har väldigt starka slag tack vare de två svärden/yxorna. Vid högre levlar är det mycket bättre med yxa eftersom RM(Ring Master) har skillen Geburah Tephreth och Haste som vardera ger dig 25% ASPD(Attack Speed) som maxade. Då ser man skillnaden mellan den skada yxan gör och svärden; yxorna gör mer skada än vad svärden gör.
Knight - Riddare - använder sig av ett tvåhandssvärd eller yxa och kan på grund av det inte använda sig av en sköld. De är i regel den klass som har mest HP och defence vilket gör dem till utmärkta "tanks". De allra flesta använder sig av de AoE som de får vid level 65 men brukar på högre levels övergå till 1 vs 1. Exempel på skills är Pain Reflection som reflekterar skada och Guard som ger dig mer i defence men mindre i attackstyrka. Knights är den enda klass som får helt nya vapen till skillnad från de andra klasserna som specialiserar sig på något av de vapen man tidigare använt. AoE-Knights är också unika eftersom de brukar gå på STA (Stamina) när de ökat sina levlar och på så vis också får FP som används när de använder AoE:n. FP går upp när de står still.

Städer och öar

Flaris

Flaris den ö där alla startar och liknar namnet på den by [Flarine] som ligger där och är för karaktärer på låg level (1-20). Det finns allt mellan små aibatts, det lättaste monstret, till Bangs som är level 19. Nära Bangs finns det även en grotta med svårare monster. De flesta monster där inne är på level 21 - 30 (innehåller även diverse bossar).


Saint Morning

Saint Morning (SM) är den näst största ön och staden med samma namn är den största i Flyff. Saint Morning är för karaktärer på level 20 ~ 41. Det enklaste monstret där är Bangs (level 19) och det svåraste är Giant Cardpuppet (level 45). Vid Version 7-uppdateringen infördes en dungeon längst ner vid öknen. Den heter Ivillis Dungeon och innehåller monster från level 45 upp till level 70. Quests till den får man från level 45+ av Saint Morning Mayor. Vid V9 ändrades de monster som kan droppa Ivilness-vapen. Ivilness-vapen droppas inte av Boxter längre utan kan bara droppas av bossen på level 70 som man får möta om man tar de 3 Rubys till en NPC längst in. De Rubys som behövs är Joy, Anger och Sorrow, och droppas av de 3 giant som finns inne i grottan: Garder, Quacker och Mushelyzzer.


Garden of Rhisis

Garden of Rhisis (AKA Death Island) ligger nordost om Saint Morning och det enda sättet att ta sig dit är att flyga. De monster som finns på Garden of Rhisis är Tomstonebearers, Scorpions, Basquet, Pranskers och Wheelems. Small Tomstonebeares är det med lägst level (level 43) och Giant Wheelem är det med högst level (level 53).

Darkon 1/2/3

Darkon är den största ön av alla. Det är där man tillbringar levlingen från ungefär 45 och ända upp till 120. Darkon är uppdelad i 3 mindre delar; Darkon 1, Darkon 2 och Darkon 3. I Darkon 1 och 2 finns de enklaste monstren från Small Leyena (level 51) till Giant Carrierbomb (level 77). Det är också här staden Darken finns. Darkon 3 innehåller monster med level 75 och uppåt. I tidigare versioner av spelet var Glaphan (level 102-104) det monster med högst level, men vid uppdateringen till Version 7 infördes fyra nya sorters monster. Dessa är Bearneky, Chimeradon, Muffrin och Popcrank där det högsta är Popcrank på level 116. Dessa monster placerades i öknen i sydöstra Darkon 3 (Deadwallderness). I Darkon finns också en dungeon - Dekane Mines - vars ingång ligger vid Elderguards occh Garbagespiders i Darkon 2. Questen för att komma in dit får man vid level 70 men det lägst levlade monster där inne är 85 så därför är det rekommenderat av vänta ett tag med att levla där inne. EXP:n man får där inne är dock mycket bättre än den man får av monstrena med samma level som finns utanför Dekanes. Pinky Roach Fl är det mest populära monstret att levla vid och de flesta brukar vara där från level 75/78 till level 85/88.

Vid V10 infördes ännu en dungeon i Darkon; Volcane Dungeon. För att komma in där måste man först ha en Phanbubble och sedan prata med en NPC som finns längs söderut i Darkon. De monster som finns i Volcane är 118-120 och där finns även en boss vid namn Red Meteonyker. Level 120 monstrena heter Cyclops-x och level 118 monstrerna heter meteonykers . Red Meteonyker är som Clockworks, fast mycket svårare men man kan slåss mot den när som helst till skillnad från CW..


De Speciella Items

Greens

"Greens" är vapen som har ett grönt namn och dessa finns för level 60, 75, 90, 105 och 120. Förutom att de har ett högre attackvärde än de vapen med blått namn, har de även någon form av egenskap. Mer HP, Attack Speed eller MP är exempel på egenskaper som finns. De gröna vapnen kan inte droppas av monster utan bara skapas genom en NPC i Flaris; BoboChan.

De olika namnen:

Level 60 - Guardian Sword/Axe/Knuckle/Stick/Staff/Wand/Bow/Yo-Yo
Level 75 - Historic Sword/Axe/.../Yo-Yo
Level 90 - Angels Sword/Axe/.../Yo-Yo
Level 105 - Legendary Golden Sword/Axe/.../Yo-Yo
Level 120 - Bloody Sword/Axe/.../Yo-Yo
Browns

Innan Version 9 fanns det vissa vapen och sköldar med ett brunt namn. Precis som "Greens" har de någon form av egenskap och sköldarna har ett högre Defence-värde än de vanliga sköldarna. Vid V9 ändrades namnen på dessa vapen och sköldar till blåa, även om deras Stats är oförändrade. De enda vapen och sköldar som finns nu är de som man får i Ivilness Dungeon.

V10 features

Master
Vid level 120 med 99.99% kan man starta questen för att bli en så kallad Master. Man hamnar då på level 60 och får endast 50 procent av den EXP man normalt får. Så om en level 60 får 0,20% EXP får level 60 Master 0,10%. Som Master blir statsen som level 60 igen och skillsen maxade. Som Master får man en så kallad Master Skill utifrån den klass man är.


Hero  [redigera]
Vid level 120 (Master) med 99,99% kan man göra questen för Hero. Precis som vid Master får man en ny skill beroende på vilket "2nd job" man har valt. Däremot hamnar man inte på level 60 igen utan stannar på level 121.


Bäst just nu

Cloud143 har inte fyllt i något här.

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
20/05 2005, kl 21:44
Steam
-
Senast inloggad
17/08 2008, kl 17:05
Hemsida
-
Antal inloggningar
514
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-