Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in_619_

_619_

Offline

En 30 år gammal kille från Skåne, Staffanstorp Kommun
498XPMedlem sedan 09/11 2004, kl 12:01 Senaste besök 30/01 2005, kl 15:20PresentationHEJ


grosugan123


ThE_DoOm


BullseyeBLI MEDLEM I ComputerClubjag tänkte att jag kanske skulle slänga upp en test av nfsu, den finns även bland dom "riktiga" testerna, så ni kan kanske läsa den där. Men om ni inte vill:

Need for speed underground är enligt mig det bästa need for speed-spelet. Det finns jättemånga grejor till bilen och ett hundra tal race att köra.

Spelet börjar med att man får köra ett race, på prov, med någon annans bil. Sen börjar det på allvar! Man köper en bil från början och trimmar och stylar den. Efter hand vinner man nya färger, tillbehör, timmtillbehör och lite annat smått och gått. Det finns även poäng som man får när man gör snygga grejor och sånt som låser upp färdig stylade bilar och vinyler att sätta på bilen.

Styrningen är bra och grafiken änu bättre. Det är ett mycket snyggt spel som slår mycket. Allting är snyggt, utom möjligt vis när hjulen snurrar. Det ser lite dumt ut...

För övrigt är miljöerna man kör i snygga, men kanske lite enformigt. Dom "cevila" bilisterna är helt sjuka i huvet, jag menar hade du kört ut mitt på en gata när det kommer ett gäng dårar i 200km/h? Det skulle också kunna va lite folk som går omkring. Det ser liksom lite tomt ut. Annars är det bra.

OK, det är alltså ett ricktigt bra och snyggt bilspel med många möjligheter. Det kan ibland vara bra att ha tålamod och självförtroende när det går åt skogen. Efter som det är ett xbox-spel är systemkraven: ett glatt humör.

Med det tackar jag för mig och hoppas att 2:an blir änu bättre! Tack o hej!BLI MEDLEM I ComputerClub


Här följer min nästa recension! Diablo II: Lord of destruktion.
Den finns även bland testerna!


Lord of destrucion är ett till köps-pack som kom till Diablo II 2001, och därmed grafiken. Den är som orginalets, men dom har lagt till upplösningen 800x600. Då blir det lite bättre, men spelet är fortfarande i 2D.

Det har tillkommit två nya karaktärer, Druid och Assain. Druid är en "natur-gubbe", han kan ha djur med sig. Ungefär som trollkarlen, fast med korpar, vargar och grizzlybjörnar istället för skellett och golems. Han kan även förvandla sig till en varg. Hans vapen han har från början är en trä-klubba och sköld.

Assain är en tjej som har knivar eller klor på händerna, ungefär som Wolwerine i x-man. Fast assains sitter inte ihop med skelettet, utan hon håller dom. Hon kan även sparka och så klart använda andra vapen.

En av dom största nyhetenrna är att man kan ha två uppsättningar vapen. Med ett enkelt [W] kan man byta till exempel svärd och sköld. Det finns även en massa nya vapen och lite bättre magier och sådant smått och gått.
Det är också en till act på tillköps-packet, 5.

Jag har gett spelet ganska högt grafik-betyg efter som det var ganska bra grafik när det kom, och man kan ju trots att se skillnad på olika rustingar och vapen, även färgen på vapnet om det är chippat. Men det blir ingen skillnad om man byter skor eller handskar, veket är lite synd. Magi-effekterna och elden ser också bra ut och nästan allt är bra animerat.

Jag tycker att spelet är bra och väldigt kul. Att spela coop på internet är också väldigt skoj, men där finns ett stort fel. Man kan inte se alla servrar samtidigt i en lista, utan en liten lista på ett fåtal servrar som uppdateras då och då, vilket som iblank kan göra det näst intill omöjligt att hitta en bra server, men nog om detta.

Spelets story är bra, "evil has survived..." som det står på, men ettans var nog lite bättre. Där gick det ut på att döda jävulen, nu ska man döda honom igen?!

Nu kan man ju bara hoppas att det kommer en 3:a, men så är nog inte fallet... Men spelet går ju att spela flera gånger med olika karaktärer, så det håller väldigt länge.


//_619_


BLI MEDLEM I ComputerClub


OK, nu finns det även en recension om Diablo II.


BLI MEDLEM I ComputerClub

Bäst just nu

På PC
RCT 3
På Xbox
NfsU
På TV
WWE Raw/Smackdown
På Film
tF&tF, 2F2F
På Nätet
sweclockers.com
I Stereon
GunsNRoses:MrBrownst

Information

Riktigt namn
Oscar
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
09/11 2004, kl 12:01
Steam
-
Senast inloggad
30/01 2005, kl 15:20
Hemsida
-
Antal inloggningar
104
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-