Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fantamen

Fantamen

Offline

En 27 år gammal kille från Halland, Kungsbacka Kommun
58XPMedlem sedan 14/06 2010, kl 09:58 Senaste besök 02/11 2010, kl 07:18



Presentation

jaa ni vad ska man skriva mer än sitt namn och motto? Kanske sin favorit film, dataspel, djur eller vad vet jag.
Någon skulle säkert tycka att det är roligt att höra lite om mig men jag orkar facksitt inte med att skriva om mig själv.
Om du tycker att det är tråkigt att läsa det jag skriver så tycker jag att du ska sluta läsa nu, men att det är inte tycker du inte det kan du fortsätta. Skönt att du inte har tråkigt, ja jag antar att du tycker det är intressant efter som du fortsätter att läsa just idag kan jag inte skriva mer men imorgon så ska jag det jag lovar...    Tror du mig inte? nehe då tror inte jag på dig heller så det så.

dag 2
Tack alla trogna läsare, nja jag har nog inga trogna läsare, detta är ju min andra dag här på fuska.nu. igår blev jag medlem i en fantastisk grupp Halo Reach. om du är ett lika stort fan av Halo så bara måste du gå med. Den har allt ett rollspel, sköna moderratörer och ett rumppsparkande namn så vad väntar du på gå med. Eller vänta jag har mer att berätta jag har en brorsa som blev medlem samtidigt som mig jag kommer inte ihåg vad han heter typ något konstigt. äsch skit i det det är ju jag som är eran idol eller...      ...det är väll så...  ...va tråkigt att jag inte e det da får hitta någon annan som beundrar mig ``snyft´´.
skull bara se om det fungerade

Bäst just nu

På TV
simpson
På Bio
avatar
På Film
avtatar
På Nätet
battlefielheros.com
I Stereon
mustach
Bok
spejarens lärling

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
14/06 2010, kl 09:58
Steam
-
Senast inloggad
02/11 2010, kl 07:18
Hemsida
-
Antal inloggningar
29
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-