Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dark_Light

Dark_Light

Offline

En 30 år gammal kille från Södermanland, Nyköping Kommun, Nyköping
35XPMedlem sedan 15/10 2007, kl 20:55 Senaste besök 16/12 2007, kl 20:12



Presentation

Ja, acceptera det. Jag ÄR tillbaka igen, efter att ha varit borta ett bra tag. Och med ÄNNU. EN. NY. ANVÄNDARE.

Som vanligt finns det inte speciellt mycket att veta om mig... Jag är tretton år, är elev på Nyköpings Kunskapsskola (Där det studiemässigt går väldigt bra... NOT), väger runt 60-70 KG (Behöver banta, som ni förstår) och är cirka 170 CM lång. Jag är väldigt intresserad av rock- och metalmusik i alla olika sorters genrér, och gillar utöver detta att utöva olika sporter, surfa på Internet och kolla på film, oftast av sorten action eller science fiction. Dessutom umgås jag ganska ofta med kompisar, både över Internet och IRL.

Nedanför tänker jag lägga ut en relativt lång lista över mina kompisar som jag har till största delen kontakt med, så att även ni - Det vill säga, läsarna av min presentation - kan lära känna och bli vänner med dem! :)

Kooshkai - Den kompis som jag främst väljer att kommunicera med via Fuska.nu eller MSN Messenger. Är alltid en glad (Nja... nästan. XD) och trevlig kille som är intresserad av den japanska tecknarkonsten Manga, och är precis som jag en ivrig lyssnare av Thrash Metal, en tung och aggressiv musikstil med stora band som Metallica och Slayer.

Dark_Bristle - En av mina största kompisar som jag till början träffade här på Fuska.nu. Är ett stort fan av den Nintendolicenserade TV-spelsserien Mother, och dessutom en awesomely bra tecknare! Älskade dessutom att kalla mig vid "aliaset" Femperprick under den period jag var hjärntvättad av 13375p34k och hade användaren 5uperPhreak. X3

Mucken751 - En annan riktigt schysst och trevlig kompis som även som D_B har en oerhört bra tecknarförmåga, och utöver det har han även en ännu större likhet till mig... Han spelar Guitar Hero. (DUN DUN DUNNN =====DDDDDD) Och är även ett fan av Flash-serien Madness från Newgrounds.com.

Lord_Mario - Ännu en trevlig vän som, likt de flesta användarna som hänger i det forumet, är en fantast av Super Mario-serien. Dessutom har vi för det mesta mycket kontakt mellan oss via MSN Messenger. Utöver det finns det inte så mycket att säga om honom, förutom att vi har relativt starka vänskapsförhållanden mellan varandra (Nej, vi är INTE kära i varandra. Vad trodde du? XD)

Toad_2 - Another nice guy som är ganska lik L_M, förutom att han är... intellektuellare? X3 Iallafall en väldigt schysst kompis som stöttar mig vid krävande situationer.

Danne_00 - Min sista "stora" Fuska.nu-polare som jag har kontakt med rätt ofta, faktiskt. Han är dessutom en god vän med Koosh och hänger ofta i Wii-forumet, där han förut störde sig hårt på Bowser's outfit i Mario Strikers: Charged Football. XD

Bäst just nu

På Wii
Legend of Zelda: TP
På Game Boy
Super Mario Advance
På Nintendo 64
Super Mario 64
På TV
Heroes
På Bio
Die Hard 4.0
På Film
Döda Poeters Sällskp
På Nätet
Gamereactor/Fuska.nu
I Stereon
Metallica, Megadeth
Bok
Tredje Dagens Kyla

Information

Riktigt namn
Oscar Skoog
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
15/10 2007, kl 20:55
Steam
-
Senast inloggad
16/12 2007, kl 20:12
Hemsida
-
Antal inloggningar
10
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-