Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Finlaendaren

Finlaendaren

Offline

En 28 år gammal kille från Annat, Annat Kommun, Underjorden
1245XPMedlem sedan 09/09 2006, kl 20:09 Senaste besök 17/05 2019, kl 22:46



Presentation

Moi!
Jag är finländsk. typ 15-16 år eller nått? Vem vet eller bryr sig?
Jag är en spelare kort och gott, men inte en fuskare fast jag har ett account här på fuska.nu, det är ändå en bra sida för hjälp och annan info.

Jag har varit en spelare i den större delen av mitt liv, ända sedan storebrorsan släpade hem en playstation har jag varit intresserad av att spela helt enkelt, första spelet jag spelade däremot var Age of Empires på skolans dator, då gick jag på ettan duh...

Ett annat spel som gjort stort intryck är... Metal Gear Solid! som jag däremot inte riktigt förstod handlingen av vid tillfället, det var också först efter MGS2 kom ut som jag blev intresserad av serien. Sen gick det vidare, och nu kan jag utan att tveka säga att spelet gjort mig till en bättre människa.

Nå jag spelar, MYCKET, vad annat gör jag? Nå jag bygger o målar modeller och miniatyerer, äter choklad, tar hand om min katt och missbrukar droger. Är inte en social person, en ensam nörd som hellre sitter och spelar en är ute med kompisar på fredagskvällen, för människor är tråkiga, jag tar aldrig något på för mycket allvar, alltså en glad person, ganska skämtsam så det är nått man får tåla. Har vänner, förstås, många bor utomlands p.g.a. att jag chattar mycket och spelar mycket online. Har också många vänner lokalt men resten är ondsinta rövhål inkluderat en religös sekt. Annars är jag faktiskt inte religös och hela släktet är ateistiskt. Är väldigt anti-religon, och har många argument på lager så försök inte. 
Förutom spel så tittar jag mycket på film, det som är bra med filmer är att det finns så många olika.

Ett sista litet intresse är att om jag inte har nått annat att göra så skriver jag, böcker och sånt, det började med att jag tänkte att det var synd att all denna fantasi skulle gå till spillo.

Så, det var min presentation, om någon finner mig intressant så skriv ett meddelande, mitt psn är crazycat690, skriv före du addar annars vet jag inte vem och varför.

Mitt citat:
Livet är inte värt att leva utan en person man inte kan leva utan.


Bäst just nu

På PC
W40k Dawn of War
På Playstation
Metal Gear Solid
På Playstation 2
MGS3
På TV
The Simpsons
På Bio
Pirates of the Ca...
På Film
Lord of the Rings
På Nätet
www.thq.com
I Stereon
Radio Nova
Bok
Vi slogs och blödde

Information

Riktigt namn
Belsebub
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
09/09 2006, kl 20:09
Steam
-
Senast inloggad
17/05 2019, kl 22:46
Hemsida
-
Antal inloggningar
390
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-