Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inludicolo

ludicolo

Offline

En 29 år gammal kille från Stockholm, Tyresö Kommun, Tyresö
3622XPMedlem sedan 24/02 2004, kl 22:12 Senaste besök 21/03 2007, kl 17:42Presentation

Välkommna ska ni vara!

Ludicolo här igen med en ny presentation! "Varför tog han bort den?" undrar vissa och det var för att min helt enkelt var för trist...>_> så nu skapar jag en som sticker ut mer!

Klubbar

Super_Mario_Rollspel <--- bra sida för rollspelare och nintendo fantaster!
Pokémon_Rescue_Team<--- gå gärna med är en bra klubb!
Legendary_Pokémon_Champs<--- stor poké klubb finns även massa annat att diskutera!
Det där är mina top favorit klubbar joina vettja!

Info om mig

Japp tyckte det var dags för lite info ingen är väl direkt intresserad men jag sätter upp i vilket fall!

Namn: **********

Ålder: 13

Utseende: Havsblåa ögon, svart hår och en smal kroppsform. Bär ofta en grön tröja med luva och ett par blåa jeans! Har ett lite avsmalt huvud med en något liten mun.

Personlighet: Något lättjefull under trevliga tider, kan dock bli riktigt melankolisk! Ofta överentusiastisk med en rik fantasi! Brukar ofta tänka innan jag handlar och är avslappnad när det behövs! Stark lojalitet mot dem jag gillar och något av en drömmare med utpräglade mål och framtids uppfattningar!

Kärleksliv: För närvarande inte intresserad av något slags äktenskap. Dock kommer jag nog få upp mina ögon efter en tid.

Sexualitet: Heterosexuel(menas att jag gillar kvinnor)

Ointressant fakta: Förutom allt innan är både min svenska och engelska på gymnasie nivå(jag visar det dock sällan). Favoritfärgen är grönt, gillar att diskutera oförklarliga saker och manipulationer av folkmassan. Är en utmärkt spelare och något av en dålig vinnare, har dock en inte så utmärkt kondition trots en något atletisk förmåga.

Historia: Jag äntrade internet livet något sent och den första sida som jag verkligen kom till var Fuska.Nu i sin V3 form! Där var jag känd som Chain Chomp. Tyvärr kommer jag inte ihåg nån av mina prestationer och sa antagligen många knäppa saker under den tiden. Tog en paus från Fuska i ungefär nån månad medans jag sökte runt lite varstans. Efter uppehållet gick jag tillbaka, bara för att upptäcka att den uppgraderats till V4! Jag gick genast med som Ludicolo den tvetydiga stollen ni känner idag! Och här är jag nu och uppdaterar min presentation! Nu är frågan: Vad håller framtiden för oss här på Fuska? Kommer det komma nya H-moddar? Kommer en medlem tragiskt duka under? Kommerfolk ringa till stackars vice admin igen? Ingen vet men en sak är säker, ni kommer inte bli av med mig på länge!

En kär vän dör
En av mina närmaste vänner pustar nu ut sina sista ljuva livsandetag, jag vet inte hur jag ska kunna fortsätta utan henne. Vanligtvis skulle man hålla på och säga hur nära hjärtat dom står en, men så är inte fallet med mig. Hon kommer vara i mitt minne, men jag vet att det var dags för henne och hon ska bli ihågkommen. Hon får vila bredvid sin käraste vän vid början av skogen, där kommer hon börja sin färd mot den eviga friden, sin reinkranation osv osv. Snälla jag bedjar, ge mig ett tips på hur jag ska klara denna svåra, svåra stund i mitt liv.

Farväl! Jag glömmer dig inte min vän.

Trivial vetande

Efter ett ovanligt ohövligt mail från en användare har jag bestämt för att göra namnet lite mer exakt, eftersom all fakta här är trivial fakta och IQ inte höjs av det(IQ mäter trots allt logik) så bestämde jag mig för att ändra det så jag slipper fler idiotiska PM. Om du vill dela med dig av trivial fakta, sätt då antingen upp din egen eller skicka ett PM till mig så sätter jag upp den med ert namn under.

Okej nu Börjar vi:

Det finns två relativitets teorier den allmänna och den speciella men den anmälla är svårare!

Det tar 7-8 minuter för solstrålar att nå jorden!

En hel sked salt på popcorn är farligt för hälsan ta lagom mycket!

Generationerna blir allt smartare, för bara några år sen slog en 8 åring världsmästaren i shack i... Tja shack...

Om du lyckas få din bonde ända till andra sidan planen och din drottning är utslagen får du din bonde bytas ut mot drottningen!

Svaret på allt svaras lite humoristiskt "42" i en liftares guide till galaxen men det är faktiskt närmare sanningen än dom flesta tror!

Albert Einstein var inte någon mönster elev i skolan!

Einstein betyder "en sten"!

Ozonlagret och växthus effekten har börjat bättra på sig lite det blir faktiskt kallare nu!(nu ökar dock allt igen, fy för avgaser)

Världens mest sålda bok är bibeln.

I ett visst land får grisar inte heta Napoleon.

Guldfiskar är känsliga för fel sorts vatten, dom dör faktiskt av vanligt kranvatten!

Det var allt just nu jag skriver mer när nån ger ett PM med bra information eller kommer på nåt mer!

Ok nu är det så att jag får rätt så många klubbtips flera gånger om dagen så nu sätter jag upp vissa regler för det så kolla det här innan ni skickar tips till mig: Inga sport klubbar, Konsoll klubbar, linje klubbar eller klubbar som är desperata! Kolla gärna innan också om ni kan tänka er att jag vill gå med i klubben för en master chief fan club är det en oerhört liten chans på tillexempel(det gäller även för andra fan clubs av karaktärer eller personer).

Det var allt just nu kolla senare i min prezz för mer smaskig information! Ciao

Bäst just nu

På PC
Runescape
På Game Boy
Superstar saga
På Nintendo 64
Papermario
På GameCube
Väntar på Zelda
På Nintendo DS
Mario Kart DS
På TV
Blandat
På Bio
Lite blandat
På Film
Lite blandat
På Nätet
fuska.nu
I Stereon
Blandat
Bok
Lite blandat

Information

Riktigt namn
Christopher
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
24/02 2004, kl 22:12
Steam
-
Senast inloggad
21/03 2007, kl 17:42
Hemsida
-
Antal inloggningar
965
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-